Gå til hoved-indhold

Tam sejlsportspresse om bådulykke

Kæntringsulykken i Præstø med en padlende dragebåd, sætter Elliott 6 M-ulykken i perspektiv. Vi fik svar alt for sent og for få detaljer, da Trine Abrahamsen og gaster væltede - stor fejl af os i sejlsportspressen.

Respekt for Drage-klassen

Efter en uge, som ny fordækker ved VM i Drage, har jeg opdaget, at man skal stå utroligt tidligt op for at banke Drage-sejlerne.

Lærke ER en helt

Hverken mere eller mindre. Den 24-årige Lærke Nørgaard, matchrace-sejler fra Skovshoved, reddede sig selv og sejlerveninden Lerke S. Christoffersen.

Lorenzen kørte efter bogen

På KDYs generalforsamling kom det frem, at der ikke var nogle uregelmæssigheder i den måde, som den tidligere direktør Morten Lorenzen kørte butikken på.

KDY åbner spørgsmål

KDYs bestyrelse må til tasterne straks og forklare sig efter deres artikel på kdy.dk omkring økonomien, hvor et underskud viser sig i 2010 på 3,3 mio. kroner.

DS og KDY nåede det

Elliott 6 M ulykken blev ikke skjult. KDY og DS har været ærlige, så meget som de kunne af hensyn til de berørte sejlere og familie. Rygtedannelser er stoppet.

Ulykken: Bekræft eller afliv rygter

KDY og Dansk Sejlunion har en forpligtigelse til at forklare hvad der helt præcist skete da tre OL-sejlere kæntrede i en Elliott 6 M fredag 12. november.

Piontek til sejlerne

Den nye OL-boss Thomas Jacobsen stiller store krav til sejlernes fysik og træningsindsats, som Sepp Piontek gjorde til fodboldspillerne i 80erne.

Hvad nu, KDY?

Morten Lorenzen bliver en savnet mand for KDY. Men vi forstår hvorfor han gik.

Øv, Weiskvist

Danmarks mest populære kølbåds-hold stoppede i denne uge, da J/V 41eren Visione 3 blev erklæret totalskadet. Ærgerligt - af flere årsager.