Gå til hoved-indhold

Færdig træbåd i Marseille? Nej, tak

Tænk at have en træbåd, der så bedre ud på et bål, det gjorde jeg under en bådtest i Marseille.

Må man det? B. Anker-Møller svarer nu

Ballade. Jeg vinkede en bagbord båd ind foran mig, men vidste godt, der lå en luv styrbåd højere oppe, tæt på mig. Er det lovligt?

Vintertræning på Damhus Boulevard

OK-jollen har fået ny mast og sejl på. Alt sammen har tilhørt Jørgen Lindhardtsen. Det må give god karma.

Tog 33.805 både på en nat

Og Stefan Myralf er foran mig. Selvom Deres udsendte i Volvo Ocean Race Game gør fremskridt. Den dyre autopilot er droppet og jeg går nu ind på siden en gang om dagen. Det hjælper. Er nu nummer 33.805 - men der er næsten 70.000 med i det virtuelle spil

Misundelig, nej da...

Mediemand på en Volvo Ocean Race-båd ville være godt for ens ego og CV, men har jeg modet, måske, måske ikke.

Jeg vil sejle 606er

Jeg hang som et svin igen-igen, da vi sejlede Nørrebro Bryghus Regatta, der er en del af OK-sejlerne Spar Lolland Liga. Indimellem sejlede en 606'er ind foran mig.

Farvel Kina - du var fortryllende

Det er tid til at sige farvel. Kina og OL har været det hele værd. Mine fordomme om Kina, som et besværligt land at være i, kan jeg glemme alt om, i hvertfald, som journalist i 17 dage.

Stilheden efter 49er-stormen

Palle alene i Qingdao. Danske journalister er væk. Sidder overfor en hollandsk journalist. Der plejer at være mange flere i presselokalet på OL-havnen, men de forskellige klasser er ved at være færdige. De seneste to døgn har været skelsættende på enhver måde.

Jeg er rørt

Kinesernes hjælpsomhed og smil går lige i hjertekullen under OL.

Kineserne spytter og hoster

Ved siden af mig sidder en flok kinesiske journalister, indimellem spytter et par dem i en affaldskurv og hoster ude på toilettet. Hollændere sidder her også og griner, når kineserne spytter. Men ellers går det meget godt.