Gå til hoved-indhold

Farvel til ego-sejlads og goddag til kæreste-sejlads

Har sat min OK-jolle til salg og leder nu efter en H-båd, som skal ligge i Aarhus Lystbådehavn. Når jeg får en kæreste skal hun sejle med mig i H-båden, det skal min datter og venner også.

Skippers frække kvinder vakte opsigt i Rolex-land

Alle talte om de veltrimmede og udfordrende, unge klædt kvinder, der sværmede om den ældre Wally-skipper Roberto Tomasini, der tog 2. plads i Rolex Cup. Til sidst overgav jeg mig og undersøgte sagen.

Fede dage på Samsø med festival og syv både uden på

Ballen Havn var propfyldt midt i juli under Samsø Festival, hvor 8.000 hørte musik. Jeg var en af dem, samtidig var der råhygge i havnen i min Drabant 24.

Aarhus er heldigvis andet end AGF

Sailing Aarhus hev med hjælp fra Sport Event Danmark, Aarhus Kommune og Dansk Sejlunion, ISAF-VM hjem til smilets by i 2018. Respekt.

Da min OK-jolle blev smadret ved krydsmærket

Og nu er jollen klar igen, efter bådebyggere satte den i stand. Jeg overvejer at få en kaskoforsikring. Kun fordi jeg vandt protest ved DM i OK-jolle sidste år, blev jollen bygget op for forsikringspenge.

America's Cup: Never Give Up som Bekking skriver

"Never Give Up" er Americas Cup budskabet, også til sejler-Danmark. Den internationale danske professionelle sejler Bouwe Bekking har skrevet en bog hvis titel passer perfekt som Americas Cup budskab: “Never Give Up”.

Ingen i Danmark når Aarhus efter 49er-EM

EM i Aarhus har flyttet grænserne for hvad sejlsport er i stand til, når det gælder mediedækning. Med et budget på en mio. kroner blev den virkelig fyret af. Vi var med hver dag og har nu endnu mere respekt for jyderne.

Hjælp - jeg skal styre en Folkebåd i Kolding

I Koldings Spring Cup skal en af mine venner og jeg sejle med i et Folkebåds-stævne - det bliver bare så godt - håber jeg.

Forelsket i en gammel Drabant 24? Ja

Min Drabant 24 venter på at blive brugt igen, der er forår i mig når jeg tænker på hende. En forelskelse er opstået, selvom det ikke giver den største mening - for alle andre end mig selv.

Min OK-jolle er i familiepleje hos Claus Høj Jensen

Sejlmageren Claus Høj Jensen er ved at designe nyt sejl og derfor låner han min OK-jolle fra 1987. Det er jeg godt tilfreds med.