Gå til hoved-indhold

Malmø Festival i august med musik og kultur - oplagt mål at sejle efter

Den 12.-19. august er der atter den populære Malmø festival med masser af gratis arrangementer inden for kultur, musik, børnearrangementer osv. Næsten alle arrangementerne ligger i gåafstand fra Dockan Marina, få sømil fra København.

Årets Havn – konkurrencen i nye klæder - Minbaad.dk nu med i jury - stem på din havn

Danske Tursejlere har som supplement til det eksisterende samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), allieret sig med Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og Minbaad.dk, hvad angår juryen. Alle kan fortsat stemme indtil 30. september.

Sommerhavne: I Lundeborg får børnene hurtigt nye venner

Et beskyttet miljø gør det let for de yngste familiemedlemmer at komme i kontakt med jævnaldrende, mens forældrene kan nyde lokale råvarer på havnefronten. 38-årige Maja Astrup Hansen giver gode råd til den fynske havn.

Kaos i Kerteminde: 40 både brugte forkert indsejling og ramte store sten

I Kerteminde er man ved at udvide havnen med nye broer og ny indsejling, hvor den sydlige indsejling i marinaen er lukket. Sejler Jan Harris Hansen fra Amandas by forklarer i en kort video med minbaad.dk. Entreprenøren Aarsleff har ansvaret for afmærkningen.

Specialafmærket forbudsområde ved indsejling til marinaen i Kerteminde - undgå kæmpe sten

Det er kun tilladt at besejle marinaen via den nordlige indsejling, da der er påbegyndt opfyld af store sten i den sydlige indsejling. Flere sejlere fortæller at afmærkningen er utilstrækkelig. Tjek SejlSikkert-app eller deres hjemmeside. Flere har allerede ramt sten i indsejling.

Sommerhavne: Glem alt om de rigtige sejlersko i Guldborg

Alle er velkomne på havnen hos Guldborg Falster Bådebrolaug ved indsejlingen til Guldborgsund, hvor sejlerne kommer hinanden ved – præcis, som i de gode, gamle dage, fortæller Rødvig-sejler, Mette Juhl.

Gode tips til rigtigt sømandsskab i havnen - hjælp fx til når der skal fortøjes

Sejlere er kendt for at hjælpe hinanden. Vi er i hinandens skæbner på vandet. Og nu er der kommet en masse nye sejlere til. Dem tager vi i hånden her med denne artikel om ting der skaber respekt og en god stemning i havnen. Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID) giver gode råd.

Havnefester i Danmark du kan sejle efter - eller styre uden om

Forude venter endnu en begivenhedsrig sejlersæson – og er du til god musik på kajen, kan du her finde en opdateret oversigt over nogle af sommerens begivenheder.

Slut med at regninger på udtjente træskibe hænger på Rudkøbing kommune

Havnefoged Kim Rasmussen gav budskabet til ejere af en særlig kategori af større skibe i træ, for at få Rudkøbings fiskerihavn og beddingsområde rømmet for sunkne eller synkefærdige fartøjer samt skibe under årelange og tilsyneladende udsigtsløse renoveringer.

Op mod 800 synger med, når Visens Skib går i havn - torsdag indledes det allersidste sommertogt

Er vejret godt og havnen stor, kan op mod 800 troppe op, når sangerne på Visens Skib stemmer for - i år for sidste gang. Togtet starter torsdag den 30. juni i Ebeltoft og afsluttes ved Knebelbro.