Gå til hoved-indhold

Tyverierne har taget overhånd i Dragør - nu vil havnen have videoovervågning

I flere år har ubudne gæster hærget havneområdet med tyverier og hærværk. Det får nu havneadministrationen til at anmode om videoovervågning på området.

DS-formand Line Markert: Byd de nye sejlere velkomne - også når de ikke kan binde et knob

- Nogle er uden tvivl blevet forargede over den uerfarenhed, de har mødt på havnen. Jeg ser det på en anden måde, skriver formand i Dansk Sejlunion, Line Markert. Hun opfordrer nu de danske klubmedlemmer til at møde de mange nye corona-sejlere med et åbent sind.

Amtoft Havn udvides med 35-40 pladser efter en travl sæson

Der bliver nu mere rum til gæstesejlerne i Limfjordshavnen, ligesom de ti sejlere, der i øjeblikket er på ventelisten, kan få en plads. I alt 90 fastliggere holder i øjeblikket til i havnen.

92,9 kg affald og 3,2 kg cigaretskod fjernet i KDY's tre havne under World Cleanup Day 2020

Det var resultatet, da virksomheder, børn og unge var samlet i de tre havne i Skovshoved, Rungsted og Tuborg i forbindelse med den internationale oprydningsdag World Cleanup Day 2020. 

Vallensbæk får ny badeanstalt og ombygget mole i 2021

Vallensbæk Havn får ombygget mole og får etableret en badeanstalt og samtidig udvikles hele havneområdet, fortæller kommunen.

Sommerhavne: Kendt titelsang lokkede sejlerfamilie til Kronborg

”Hvis Kronborg var om bagbord, da vi tog afsted, er Kronborg nok om styrbord, den dag vi vender hjem…” Den fængende sangtekst fra Kurs mod fjerne kyster bragte 31-årige Steffan Hansen med hustru og parrets toårige datter til Helsingør.

Digitalt “havnekontor” i Aarhus Lystbådehavn til områdets ni klubber

Vejen går mod mindre mandskab og mere digitalt i havnene. På aarhuslystbaadehavn.dk kan man på et kort se, hvor man ligger, og hvilken klub man hører til. Der er kontaktinformationer, oplysninger om faciliteter og et link til betaling for sin overnatning.

Vågn op politikere: En masse nye sejlere mangler havne til deres både

- Det er nu, vi alle skal ud at sejle. Situationen har aldrig været bedre for udbredelsen af sejlerlivet her i Danmark, så politikerne skal vågne op. Nye sejlere har ikke plads til deres både, siger Klaus Schlichter fra Sejlklubben Lynetten i et læserbrev.

Fynske havne er populære - langt flere besøg end i 2019

Særligt havnene på Ærø har haft mange gæster. Over 30 % flere sejlere har denne sommer lagt vejen forbi ø-havnene sammenlignet med samme periode sidste år, oplyser TV 2 Fyn.

Sommerhavne: Glem alt om de rigtige sejlersko i Guldborg

Alle er velkomne på havnen hos Guldborg Falster Bådebrolaug ved indsejlingen til Guldborgsund, hvor sejlerne kommer hinanden ved – præcis, som i de gode, gamle dage, fortæller Rødvig-sejler, Mette Juhl.