Gå til hoved-indhold

Steffensen rykker fra North Sails til havnemester i Svendborg

47-årige Christian Steffensen skal have nyt visitkort den 1. januar 2020. Titlen bliver havnemester ved havnene i Svendborg Kommune. Lige nu er han hos North Sails i Herlev men Steffensen har også været projektleder i Foreningen af Lystbådehavne i Danmark og Dansk Sejlunion.

Marstal Havn på Ærø kåret som Årets Havn 2019

Marstal Havn blev æret med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for en levende stemning og masser af aktiviteter for familien. Havnen oser af maritim historie, og samspillet med byen og naturen er helt unikt, siger formand for Danske Tursejlere, Henning Jensen. 

Hou Havn får en helt ny maritim bydel - havn udvides måske

Folk elsker at bo ved de danske havne. Nu får også Hou i Østjylland en ny bydel med 7.500 kvm bolig- og erhvervsbyggeri mellem lystbådehavnen og færgehavnen, og projektet er passende navngivet ”Færgebyen”. 

Fremmed Solus-ejer sejlede ind i Assens Marina og forlod sin båd - nu sælges den

Assens Marina har derfor fået et problem, nu sælger man båden, hvis ejeren ikke melder sig inden 1. december. - Vi undersøgte først om båden var stjålet. Men politiet kunne oplyse, at de ikke havde en anmeldelse på båden, fortæller Helge Jacobsen fra marinaen.

Overborgmester Frank Jensen holder ikke ord om den truede Margretheholm Havn

300 lastbiler om dagen vil køre i fast rutefart forbi de næste 30-40 år, tværs gennnem Margretheholm Havn, som dermed skal lukkes om få år, hvis det skal stå til By og Havn, skriver Politiken. Sejlklubben Lynetten vil i stedet sejle jord ud på pramme til Lynetteholmen.

Sejler har en løsning hvor Margretheholm havn overlever

Sejler Anders Heine Hansen har slået nogle streger på et kort og har løsninger om hvordan havnen i Lynetten kan bestå, i stedet for at den skal nedlægges i 2021 og 2022, fordi der skal laves en vej til lastbiler, der skal fylde Lynetteholmen op med jord.

Bøgeskov Havn var i krise i 2018 men nu er gæstesejlerne vendt tilbage

Optimisme i Kalklandet ved Stenvs er steget efter gæstesejlerne, som er indtægtsgrundlaget til den daglige drift, er vendt tilbage i 2019. Og indenfor blot et år har frivillige fået havnen opgraderet, så fremtiden tegner lys.

Margretheholm havn skal lukkes og både skal flyttes - opråb fra sejlerne

Uden varsel fortæller By & Havn, at sejlernes selvbyggede havn på Lynetten lukkes allerede 2021, fordi der skal køre 1 millioner tungt lastede lastbiler med jord gennem havnen og Storkøbenhavn i forbindelse med etableringen af Lynetteholmen. Læs sejlernes opråb.

Danske Harba vil være verdens førende leverandør af IT-løsninger til lystbådehavne

Med en millioninvestering sætter Harba sejl mod nye og internationale eventyr. Produktet skal forbedres, virksomhedens position i Danmark forstærkes, ligesom at det europæiske og nordamerikanske marked skal tage teknologien til sig.

Påhængsmotor svigtede på Albin Vega ud for Vallensbæk Havn - det kostede en båd

Sejlbåden, der drev ind på stenmolen tæt på stranden i søndags og havarerede med to personer om bord, er nu trukket på land, og forsikringsselskabet er på sagen. Det var motoren svigtede, fortæller Vallensbæk Sejlklub nu.