Gå til hoved-indhold

Politiet opgiver sagen om brand på 10 både i Kaløvig - var ikke påsat - se billeder

- Der er ikke noget mistænkeligt ved branden. Derfor kommer Østjyllands Politi ikke til at have mere med sagen at gøre, siger Jakob Christiansen, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND. Minbaad.dk var i Kaløvig og talte med sejlerne.

Sommerhavne: På Hirsholm ved Frederikshavn skal du tage affaldet med ombord

Sejlerlivet leves primitivt på øen, der har den tidligere fyrpasser og observatør, Jørgen, som eneste beboer. 49-årige Beneteau-sejler Niels Christensen er hyppig gæst med kæresten og parrets to børn.

Flydende shelters på vej til Bogense Marina - sejlere har forspring

To shelters placeret på tømmerflåder søsættes i den fynske havneby. De overnattende må selv transportere sig til træhytterne, hvor sejlerbørn blandt andet kan få anderledes overnatning på sommertogtet.

Sejlbåde i Kolding slutter i 2021 med at få uønsket genbrugsmetal fra Kolding Havn

Stort set alle gener i form af støj og støv fra havnen forsvinder, når Kolding Havn tager et nyt og mere nabovenligt recycling-anlæg i brug.

Sommerhavne: På Aarø i Lillebælt sættes det ambitiøse karriereliv på standby

50-årige Paulo Nielsen, der med egne ord er 210 procent karriemand og chef for tre tyske virksomheder, finder roen på øen i Lillebælt. Selvom toiletforholdene langt fra imponerer, er naturen og den afslappede stemning hele besøget værd, mener sejleren.

Kerteminde Marina vokser med 8.000 kubikmeter

Kerteminde Kommune udvider med 8000 kubikmeter på havnen mellem Nordre Havnekaj og marinaen. Et rum, der kommer til at skabe en helhed og sammenhæng mellem de to. Som en del af udvidelserne kommer også en oplevelsesbro.

Tre udtjente bådebroer sættes i stand i Juelsminde Marina

- Broerne var ved at være noget sølle og skrøbelige, siger havneformand Jonas Nonbo om projektet, der koster 1,7 mio. kroner. Én af broerne bliver hævet, så den kan tackle den stigende havvandstand.

Det er nu mere sikkert at falde i vandet i havnene i Randers

Redningsstiger og udstyr, brandslukkere, førstehjælp og forureningsbekæmpelse er flere af de ting, der er på plads i lystbådehavnene i Randers og på selve Randers Havn, der netop er blevet certificerede som sikre havne.

Ved indbrud i både i Grenaa forsvandt kikkerter, værktøj, GPS, walkie-talkies og kortplottere

Flere både blev ramt af indbrud på Grenaa Marina. Politiet har i denne uge modtaget seks anmeldelser om ubudne gæster.

Sejlbåd udbrændt i Egense Lystbådehavn i Limfjorden

Nordjyllands Beredskab kender ikke årsagen til branden, der også bekadigede bådbroen. Se billede af den udbrændte båd.