Gå til hoved-indhold

Sommerhavne: Oplev hele Danmarks natur på Livø

Alle aspekter af den danske natur findes på den blot 3,2 kvadratkilometer store Limfjordsø. Kig desuden nærmere på bygninger fra Ketter-tiden og et økologisk landbrug, lyder opfordringen fra 66-årige Svend Erik Thomsen fra Aalborg.

Ny specialkonsulent skal skubbe på lystbådehavnenes udvikling

Tom Elmer Christensen ansættes pr. 1 august som specialkonsulent hos Foreningen af Lystbåde-havne I Danmark (FLID), hvor han skal være med til at styrke brancheforeningens faglighed, interessevaretagelse og betjening af foreningens 270 medlemshavne.

Sommerhavne: Kast fortøjningerne i Bogenses charmerende centrum

Det er muligt at komme helt tæt på den hyggelige stemning i købstaden på Nordfyn, hvor gamle bygninger præger gadebilledet. 45-årige Kenneth Olsen besøgte havnebyen med sin hustru og teenagedatter.

Alle kan lære at sejle - hør Blærerøven på P4 før Havnens Dag lørdag

Det kan virke uoverstigeligt at blive en del af sejlerlivet og fællesskabet på havnen, når man kommer udefra. Men det er en misopfattelse, fastslår årets Havnens Dag-ambassadør Mads Christensen. Lørdag den 25. maj byder 75 havne en masse landkrabber på aktiviteter.

Claus har sagt jobbet op – vil løse gæstesejlernes problem med smart app

Med smartphonen i hånden skal det være langt lettere for sejlere at finde en ledig plads i gæstehavnen. Appen, der netop er udkommet til Apple-brugere, er bygget op omkring et bruger til bruger-system.

Sommerhavne: Dyvig Bro – en sønderjysk perle med vandrutchebane i havnebassinet

Den afsidesliggende havn er ikke et typisk mål for turister, men gæstesejlere i alle aldre er vilde med marinaens afslappende omgivelser. Også 36-årige Stine Marie Jakobsen fra Faaborg, der besøgte Dyvig Bro med kæresten og to børn.

Flakfortets fremtid fortsat uvis – dommen falder til sommer

Senest den 1. juli skal Miljø- og Fødevareklagenævnet beslutte, om Flakfortet skal føres tilbage til sin oprindelige stand. Bliver det tilfældet, går fortidsmindet en vanskelig tid i møde, fortæller øens havnefoged til Minbaad.dk.

'Blærerøven' Mads Christensen - årets ambassadør for Havnens Dag

Lørdag den 25. maj 2019 inviterer Vild med Vand-havne landet over for fjerde gang til Havnens Dag. Forfatter, foredragsholder og sejlentusiast Mads Christensen er årets Havnens Dag-ambassadør. 80 lystbådehavne er med på Havnens Dag.

Færre grundstødninger i Aasaa - sejlrende udgraves med specialudstyr

Asaa Havns sejlrende har et ry for at være for lav, men med nyt specialudstyr bliver renden nu gravet ud. En gravemaskine har fået en ekstra vogn, så den kan nå endnu længere ud.

Sommerhavne: Hundested – børnenes favorit

De yngste familiemedlemmer bliver aldrig trætte af havnen, fortæller Helsingør-sejler Marie Sejrsgaard. Indenfor få kvadratmeter finder familien alt, de har brug for på sejlerferien.