Gå til hoved-indhold

Kaløvig vinder Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris for bl.a. vandkvalitet i havnen og affaldssortering

Højtryksrensning af både er fx ikke tilladt på Kaløvig Havn. Alt spildevandet fra afvaskningen ledes direkte gennem en olieudskiller og et stort sandfangsdræn, inden det ledes ud i spildevandssystemet. Vaskepladsen er godkendt af Aarhus Kommune. Se klubbens fire punkter.

Stor kranbil med båd i kranen vælter ned over en anden båd i Kulhuse Havn

- Da vi har båd nr. fem hængende i kranen, og den skal drejes på plads ind i stativet, får kranen overbalance og begynder at tippe, båden lander i en anden båd som allerede er placeret i sit stativ, og derefter lander kranen oven på begge både, forklarer havnefoged Ivan Pedersen.

Margretheholm Havn med 720 bådejere spærres inde fra april 2023 med særlige åbningstider og støjhelvede

350 store lastvogne vil hver dag fra april 23 passere frem og tilbage på den nye bro, der i mange år skal køre 69 millioner tons jord til Lynetteholm, en ny bydel i København. - Ud over støjen får vi begrænset åbningstider, siger ildsjæl Klaus Schlichter i video-interview. Opdateret 26.10.

Juelsminde: En af Danmarks mest besøgte lystbådehavne søger ny havnechef

Drømmer du om en hverdag på havnen? Juelsminde Havn og Marina er på jagt efter en mand eller kvinde, der kan vedligeholde havnen og servicere sejlere og erhvervskunder.

45 kobberhætter stjålet fra broer i Grenaa Marina

Tyveriet er politianmeldt. Hætterne har en betydelig værdi og vil være meget dyre at erstatte. - Har du lagt mærke til mistænkelig adfærd på havnen eller har du set hætterne, så kontakt endelig Grenaa Marina, lyder det fra havnechefen.

Rungsted Havn får nye flydebroer i 2023

Rungsted Havn står overfor en større modernisering i de kommende år. Konkret er der tale om fem flydebroer i den sydlige del af Rungsted Havn, som er nedslidte og trænger til udskiftning.

Pas på tyveri af træ i havnene - vigtige træklodser stjålet i Lynæs Havn

Der er forsvundet halvanden palle med de træklodser, bådene placeres på, når de står på land. Derudover var der også forsvundet, hvad der svarer til en hel palle med hårdt træ, lyder det fra den nordsjællandske havn.

 

Årets Havn – konkurrencen i nye klæder - stem på din havn indtil 31. oktober

”Vi har bl.a. et ønske om at udbrede konkurrencen og motivere endnu flere sejlere til aktivt at deltage i udvælgelsen af årets havn,” forklarer Sune Abelgren Olsen, Projekt- og Udviklingschef i Danske Tursejlere, hvor BÅD og minbaad.dk nu er med i juryen.

Tempo Bådsalg øger sikkerhed i Ishøj Havn med flere redningsstiger

Første skridt i opgraderingen har været montering af endnu flere redningsstiger. Både nye og eksisterende er monteret med solidt håndtag på enten bolværk og bro-kanten. 

Malmø Festival i august med musik og kultur - oplagt mål at sejle efter

Den 12.-19. august er der atter den populære Malmø festival med masser af gratis arrangementer inden for kultur, musik, børnearrangementer osv. Næsten alle arrangementerne ligger i gåafstand fra Dockan Marina, få sømil fra København.