Gå til hoved-indhold

Ni ejere har ikke svaret - nu fjerner Kerteminde kommune deres lystbåde

Fristen er udløbet for ni sejlere, der - heller - ikke kommer på vandet til sommer. To bådejere har svaret på henvendelsen og står nu over for et omfattende renoveringsprojekt, som skal indledes i vinter, påpeger kommunen.

Projekt Grenaa Marina - flyt på vandet og parker lystbåden i forhaven

Ti husbåde med havudsigt og privat bådparkering er på tegnebrættet i Grenå. Det er Zunshine Living, der står bag husbådene, som har vand- og kloaksystem som på land. Udstillingsmodel er netop sat til salg for 2.595.000,00 kr.

Rungsted Havn udvider og får 200 nye bådpladser, havbad, udspringstårn og meget mere

Havnen står overfor en ambitiøs udvidelse til 179,3 millioner kroner, som skal gennemføres over de næste fire til syv år. Forventningen er, at den første spade stikkes i jorden i 2023. Projektet skal stå færdigt i 2026.

Årøsund Lystbådehavn har købt 20 ton hydraulikvogn og tilbyder gæstebådejere vinterlandplads

Årøsund Lystbådehavn A.m.b.a. vil fra dette efterår tilbyde ”gæste”-bådejere en vinterlandplads på havnens arealer.

Sommerhavne: Autentiske Bønnerup - et oplagt udgangspunkt for sejlads i Kattegat

Sverige, Anholt og flere andre populære sejlermål kan nås fra Bønnerup på Djursland, der lokker med hyggelige restauranter og en god, nordisk stemning. Nicholson 31-sejler Mark Vegh fortæller.

Find lystbådehavne der matcher din dybgang – havneportal hjælper på vej

Undgå unødige grundstødninger med MarinaGuides søgefunktion. En funktion, der hurtigt giver et overblik over de havne, som matcher din dybgang. Også andre parametre kan vælges.

Stigende bureaukrati bremser udviklingen af de danske lystbådehavne

To politikere og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark havde sat hinanden i stævne i Sønderborg Lystbådehavn for at drøfte lystbådehavnenes udvikling og potentialer. Også det stigende bureaukrati og tiltagende myndighedskrav, der gør det særdeles vanskeligt at lave selv mindre tiltag i en havn, var...

Fremmed havn? Korte droneoptagelser giver overblik inden anduvning

På ét minut kan du danne dig et realistisk indtryk af den nye havn med optagelser skabt af MarinaGuide.dk. Omkring 50 havne er en del af droneserien.

Flydende bådlift i Esbjerg erstatter kranløftet - sejl ind på platform og bundmal

Det er ikke længere nødvendigt at sætte båden på land, når bunden skal friskes op, eller skroget undersøges. En ny og flydende vaskeplads gør processen enkel, alt imens plads på landjorden ikke længere er en nødvendighed.

Nyt initiativ i Mariager: Turpas giver gæstesejlerne fri adgang til syv fjordhavne

Med en fjordbillet i hånden kan gæstesejlere frit besøge syv lystbådehavne i den smukke Mariager Fjord. Et unikt nummer gives bådejeren, hvorefter fjordens idylliske havne frit kan besøges.