Gå til hoved-indhold

Årets Havn – konkurrencen i nye klæder - Minbaad.dk nu med i jury - stem på din havn

Danske Tursejlere har som supplement til det eksisterende samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), allieret sig med Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og Minbaad.dk, hvad angår juryen. Alle kan fortsat stemme indtil 30. september.

Sommerhavne: I Lundeborg får børnene hurtigt nye venner

Et beskyttet miljø gør det let for de yngste familiemedlemmer at komme i kontakt med jævnaldrende, mens forældrene kan nyde lokale råvarer på havnefronten. 38-årige Maja Astrup Hansen giver gode råd til den fynske havn.

Kaos i Kerteminde: 40 både brugte forkert indsejling og ramte store sten

I Kerteminde er man ved at udvide havnen med nye broer og ny indsejling, hvor den sydlige indsejling i marinaen er lukket. Sejler Jan Harris Hansen fra Amandas by forklarer i en kort video med minbaad.dk. Entreprenøren Aarsleff har ansvaret for afmærkningen.

Specialafmærket forbudsområde ved indsejling til marinaen i Kerteminde - undgå kæmpe sten

Det er kun tilladt at besejle marinaen via den nordlige indsejling, da der er påbegyndt opfyld af store sten i den sydlige indsejling. Flere sejlere fortæller at afmærkningen er utilstrækkelig. Tjek SejlSikkert-app eller deres hjemmeside. Flere har allerede ramt sten i indsejling.

Sommerhavne: Glem alt om de rigtige sejlersko i Guldborg

Alle er velkomne på havnen hos Guldborg Falster Bådebrolaug ved indsejlingen til Guldborgsund, hvor sejlerne kommer hinanden ved – præcis, som i de gode, gamle dage, fortæller Rødvig-sejler, Mette Juhl.

Havnefester i Danmark du kan sejle efter - eller styre uden om

Forude venter endnu en begivenhedsrig sejlersæson – og er du til god musik på kajen, kan du her finde en opdateret oversigt over nogle af sommerens begivenheder.

Slut med at regninger på udtjente træskibe hænger på Rudkøbing kommune

Havnefoged Kim Rasmussen gav budskabet til ejere af en særlig kategori af større skibe i træ, for at få Rudkøbings fiskerihavn og beddingsområde rømmet for sunkne eller synkefærdige fartøjer samt skibe under årelange og tilsyneladende udsigtsløse renoveringer.

Op mod 800 synger med, når Visens Skib går i havn - torsdag indledes det allersidste sommertogt

Er vejret godt og havnen stor, kan op mod 800 troppe op, når sangerne på Visens Skib stemmer for - i år for sidste gang. Togtet starter torsdag den 30. juni i Ebeltoft og afsluttes ved Knebelbro.

Juelsminde åbner dørene til stor havnefest for hele familien i uge 28

Onsdag til søndag i uge 28 emmer Juelsminde Havn af god sommerstemning. Med et varieret program til børn og voksne inviteres de 35.000 gæster indenfor.

Fire påhængsmotorer stjålet i Egå - prof-tyve på spil

Der blev i weekenden stjålet fire motorer fra bro 6 i Egå, det viste sig at tyvene kom sejlende med gummibåd og tog fire motorer stille rolig. Det er professionelle med værktøj til opgaven, fortæller Egå-sejlere. En af de uheldige var Ken Fenger, ejer af en Maxi 84.