Gå til hoved-indhold

Nyt elsystem til havne tjener sig selv ind på to-tre år

Med HarbaPower, der kan tilkobles eksisterende el-standere, overvåges forbruget nøje, hvilket gør det muligt at modtage el-refusion fra Skat. Danske Harba lancerer ligeledes en ny generation af betalingssystemet HarbaKiosk.

Herre i egen havn? Lille lystbådehavn med store muligheder til salg på Langeland

For to millioner kan du stå i spidsen og udvikle din egen lystbådehavn med nye tiltag og kreative idéer. Havnen i Dageløkke ligger midt i ét af de mest populære farvande herhjemme.

Sommerhavne: Kendt titelsang lokkede sejlerfamilie til Kronborg

”Hvis Kronborg var om bagbord, da vi tog afsted, er Kronborg nok om styrbord, den dag vi vender hjem…” Den fængende sangtekst fra Kurs mod fjerne kyster bragte 31-årige Steffan Hansen med hustru og parrets toårige datter til Helsingør.

Vintertjek af båden i vandet er meget aktuel - Pantaenius giver råd

- Sørg for at alle søventiler er lukket, og alle dræn er renset og åbne. Der er som reel god plads i havnen om vinteren, så spørg havnefogeden, om det ikke er muligt benytte de bedst beskyttede pladser i havnen, forklarer bådforsikringschef, Gert Toft fra Pantaenius i Skive.

Opråb fra sejlere: Støt underskriftsindsamling for at udsætte vanvidsprojektet Lynetteholmen

Kære alle sejlere i Danmark, hjælp os her i København i Margretheholm Havn med en underskriftsindsamling for i første omgang at udsætte vanvidsprojektet Lynetteholmen, fortæller Klaus Schlichter fra gruppen Bevar Margretheholms Havn.

Koldings nordlige marina lukkes - sejlerne skal i 2023 til ny Marina City med 1000 bådpladser

Baggrunden for projektet er, at det er nødvendigt at udbygge den sydlige lystbådehavn Marina Syd, da den nordlige Lystbådehavn Nord skal flytte. Længst mod øst planlægges en klynge af op til 28 moderne husbåde. Kolding Sejlklub er positiv overfor ny havn.

50.000 brugere berøres af Lynetteholm - FLID vil i stedet bygge Danmarks Manhattan på Middelgrunden

Den kunstige ø skal flyttes til Middelgrunden. Her vil havne og sejlere ikke chikaneres, og det vil være muligt at etablere tusindvis af unikke lejligheder med havudsigt, mener FLID, der med arkitekt Dan Hasløv i spidsen har udarbejdet alternativt projekt. Minbaad.dk har talt med direktør i FLID,...

Nødråb fra sejlere: Klapbro kvæler Margretheholm Havn - vi ønsker lastbiler i akvædukt

Trafikministeren ønsker, at 100.000 vis af lastvogne med jord skal køres over en dæmning, som spærrer for adgang til havnen. S/K Lynetten på Amager ønsker en alternativ, hollandsk løsning, der nu er klar og består i at føre jordtransporterne under vandet i en såkaldt akvædukt. Læs deres opråb her.

Assens Havn og by bliver tættere forbundet - ny havneplads i Assens - plus udsigtstårn

Der bliver sammenhængskraft mellem by og havn med liv og aktivitet i en helt anden skala, end området kan i dag. Assens Kommune har indgået kontrakt med WE Architecture om et multitek, og med byMUNCH by- og landskabsdesign om en ny havneplads i byen.

Nyt borgerforslag vil sikre helårsbeboelse på husbåde i hele landet

Det skal året rundt være muligt at have fast bopæl på sit lystfartøj. Det mener fire ildsjæle fra Københavnsområdet, der netop har opstillet borgerforslag omhandlende husbåde, sommerhuse, kolonihaver og campingpladser. Se, hvordan du støtter forslaget.