Gå til hoved-indhold

92,9 kg affald og 3,2 kg cigaretskod fjernet i KDY's tre havne under World Cleanup Day 2020

Det var resultatet, da virksomheder, børn og unge var samlet i de tre havne i Skovshoved, Rungsted og Tuborg i forbindelse med den internationale oprydningsdag World Cleanup Day 2020. 

Vallensbæk får ny badeanstalt og ombygget mole i 2021

Vallensbæk Havn får ombygget mole og får etableret en badeanstalt og samtidig udvikles hele havneområdet, fortæller kommunen.

Digitalt “havnekontor” i Aarhus Lystbådehavn til områdets ni klubber

Vejen går mod mindre mandskab og mere digitalt i havnene. På aarhuslystbaadehavn.dk kan man på et kort se, hvor man ligger, og hvilken klub man hører til. Der er kontaktinformationer, oplysninger om faciliteter og et link til betaling for sin overnatning.

Vågn op politikere: En masse nye sejlere mangler havne til deres både

- Det er nu, vi alle skal ud at sejle. Situationen har aldrig været bedre for udbredelsen af sejlerlivet her i Danmark, så politikerne skal vågne op. Nye sejlere har ikke plads til deres både, siger Klaus Schlichter fra Sejlklubben Lynetten i et læserbrev.

Fynske havne er populære - langt flere besøg end i 2019

Særligt havnene på Ærø har haft mange gæster. Over 30 % flere sejlere har denne sommer lagt vejen forbi ø-havnene sammenlignet med samme periode sidste år, oplyser TV 2 Fyn.

Sommerhavne: Glem alt om de rigtige sejlersko i Guldborg

Alle er velkomne på havnen hos Guldborg Falster Bådebrolaug ved indsejlingen til Guldborgsund, hvor sejlerne kommer hinanden ved – præcis, som i de gode, gamle dage, fortæller Rødvig-sejler, Mette Juhl.

TrygFonden donerer ny type lysende, skridsikre redningsstiger til havne

TrygFonden har udviklet og gennemtestet en ny type redningsstige til havneområder, og nu kan danske havne – store og helt små – søge om at få del i de 200 stiger, som TrygFonden donerer i 2020. Modellen er skrig-orange, skridsikker og har solceller, så den lyser om natten.

 

Havneassistenten møder dig i en RIB og anviser plads i Nyhavn1 i Middelfart - det virker

Mange gæstesejlere sejler forvirret rundt for at finde en ledig plads i de overfyldte havne. Sådan er det ikke i Middelfarts Nyhavn ved Kulturøen. Minbaad.dk fik anvist plads og blev endda slæbt i havnen af unge, hjælpsomme Nikolaj.

85-årig nægtede at betale havneafgift på Anholt efter han sejlede i nødhavn

En 85-årig mand fra Faaborg og hans 73-årige ven havde på grund af blæsevejret lørdag aften søgt nødhavn på Anholt, da de ikke havde kræfter til at sejle videre. Men de nægtede at betale havneafgift. Den lokale betjent på Anholt måtte forbi lystbådehavnen.

Svenskerne er savnet på Læsø - 150 både mangler i Østerby Havn

Havnen på Læsø lider under grænselukningen til nabolandet, der risikerer at koste kommunen én million kroner i manglende havneindtægter. Lidt over tyve gæstesejlere besøger i øjeblikket havnen.