Gå til hoved-indhold

Is og storm gik amok i Præstø - se nye billeder

En storm har forleden forvoldt stor skade på bådebroer og fortøjningspæle. Se nyt link til flere billeder.

Rungsted Havn får ny selvkørende trailer

En af Danmarks største havne, med 800 både, kræver cirka 1.200 løft om året. Nu har New ShipShape købt 20 ton selvkørende trailer

Vedbæk Havn billigst om vinteren - pristjek

I Skovshoved, Vedbæk, Rungsted og Helsingør oplyses priserne på, at have båden i vandet fra 1. november til 1. april. Rungsted taber stort.

Sejlerne ligger højt

Vandet i Lemvig Havn er gået over kajkanten, men uden at skabe problemer på Havnegade

 

Sejlere betalte for lidt - mener JP-læser

Det har været alt for billigt at have sin båd i lystbådehavnen i Århus. Nu står man med en ventende millionomkostning. Hvem skal betale? Det skriver Mogens G. Larsen, formand for FLID i jp.dk

 

KDY slipper for HA-rocker

Brian Sandberg, eksbodyguard for Stein Bagger, og inden for seneste måneder forsøgt likvideret to gange, sætter nu sin luksuslejlighed i Tuborg Havn til salg, skriver Ekstra Bladet.

Håndgranat i Havn

55-årig mand fra Hvidovre ringede i sidste uge til politiet for at anmelde, at han havde smidt en håndgranat i Hvidovre Havn.

EU-penge til havne

To nordvestsjællandske havne bliver styrket med hver en lille million kroner fra EU's Fiskeriudviklingsprogram. Nyby Havn får lystsejlerbro.

 

Københavns havn får en håndfuld nye broer

Sejlerne tabte. Miljø- og teknikudvalget i København har nemlig vedtaget at bygge en række omstridte broer, der skal forbinde Nyhavn med Operaen, skriver politiken.dk

Læsø Havn opruster sikkerhed efter dødsfald

Den seneste ulykke i havnene fandt sted i Aalborg, hvor en ung mand faldt i vandet og druknede. Det har fået havnefogederne til at gennemgå sikkerheden i havnene på Læsø.