Gå til hoved-indhold

Stadig flere hjertestartere i lystbådehavne

Hjertestartere skaber øget tryghed i stadig flere danske lystbådehavne. Nu er Rudkøbings nye lystbådehavn også udstyret med en.

Døde jollers kirkegård

Til stor irritation for havnefogeder, sejlklubber og aktive sejlere, flyder mange jollepladser med døde og inaktive joller. I Hellerup gjorde de noget ved det.

Røntgen-pistol afslører ulovlig bundmaling

Nu tager Miljøstyrelsen et nyt våben i brug for at finde lystsejlere, der bruger ulovlig bundmaling. 20 havne får besøg af Miljøstyrelsen.

Isen har stadig et fast greb

Langelinie Lystbådehavn, tæt ved den lille Havfrue, er pakket med drivis. Flere sejlere havde regnet med at skulle vintertræne, men sådan skulle det ikke være denne vinter, fortæller Anders Dylov.

Sulaima oppe igen

Sulaima fra Svanemøllehavnen, der væltede ned fra sine bukke i februarstormen, er igen på ret køl.

Is og storm ødelægger broer i Roskilde Havn

Hele broer er væltet og småbåde ville sejle rundt, hvis det ikke lige var for isen, som et par uger endnu mindsker behovet for fortøjninger. Det fortæller Søren Svarre, der har taget billeder.

Flere bådpladser i Fredericia Lystbådehavn

Efter mange års tilløb er der nu indgået en aftale mellem Fredericia Kommune, ADP A/S (Fredericia havn) og Foreningen Fredericia Lystbådehavn (FFL) om en udvidelse af lystbådehavnen.

Ballen havn og forsikring nægter ansvar

Samsø kommune og deres forsikringsselskab, nægter at påtage sig skylden for de defekte el-standere på Ballen havn. Men det kan ikke passe, siger Forsikringsoplysningen. Vi har fulgt op på sagen.

Sulaima klarede ikke storm

På Kulpladsen i Svanemøllen i København gav et bådstativ efter i stormen, så sulaima væltede og knækkede ror.

Skærbæk Havn udvider

Skærbæk Bådeklub ved Kolding fjord udvider med 85 bådpladser, det er næsten en fordobling af lystbådehavnen fra 1986. Det fortæller Jens Quorning.