Gå til hoved-indhold

Vedbæk Havn billigst om vinteren - pristjek

I Skovshoved, Vedbæk, Rungsted og Helsingør oplyses priserne på, at have båden i vandet fra 1. november til 1. april. Rungsted taber stort.

Sejlerne ligger højt

Vandet i Lemvig Havn er gået over kajkanten, men uden at skabe problemer på Havnegade

 

Sejlere betalte for lidt - mener JP-læser

Det har været alt for billigt at have sin båd i lystbådehavnen i Århus. Nu står man med en ventende millionomkostning. Hvem skal betale? Det skriver Mogens G. Larsen, formand for FLID i jp.dk

 

KDY slipper for HA-rocker

Brian Sandberg, eksbodyguard for Stein Bagger, og inden for seneste måneder forsøgt likvideret to gange, sætter nu sin luksuslejlighed i Tuborg Havn til salg, skriver Ekstra Bladet.

Håndgranat i Havn

55-årig mand fra Hvidovre ringede i sidste uge til politiet for at anmelde, at han havde smidt en håndgranat i Hvidovre Havn.

EU-penge til havne

To nordvestsjællandske havne bliver styrket med hver en lille million kroner fra EU's Fiskeriudviklingsprogram. Nyby Havn får lystsejlerbro.

 

Københavns havn får en håndfuld nye broer

Sejlerne tabte. Miljø- og teknikudvalget i København har nemlig vedtaget at bygge en række omstridte broer, der skal forbinde Nyhavn med Operaen, skriver politiken.dk

Læsø Havn opruster sikkerhed efter dødsfald

Den seneste ulykke i havnene fandt sted i Aalborg, hvor en ung mand faldt i vandet og druknede. Det har fået havnefogederne til at gennemgå sikkerheden i havnene på Læsø.

 

Bølge rev mand i havn

41-årig mand gik lørdag aften i kraftigt blæsevejr ud på molen i Rønne havn for at kigge på vejret. Det kostede ham livet.

 

Hyggelig - men lille udstilling i Malmø

Men turen til Sveriges storby var alligevel god, ikke mindst området ved Turning Torso, på 190 meter, er spændende for sejlere, med ny, lille havn. Et område, der får Tuborg Havn til at blegne.