Gå til hoved-indhold

3.650 unge skal på havnen med projekt UngHavn - AP Møller donerer otte millioner kroner

Livet på havnen skal give de unge nye udviklingsmuligheder. Et projekt, der allerede har haft succes i Holbæk. Nu udbredes det med hjælp fra AP Møller Fonden til syv kommuner.

Sommerhavne: Gå fra broen til caféen i Dragør

På vejen gennem Øresund bør du stoppe op i charmerende Dragør. En havn, der er bundet tæt sammen med den ældgamle by, fortæller Brostrøm 31-sejler fra Køge, Michael Ramgil Stæhr.

Godt nyt fra Svanemøllehavnen: Er igen klar til sommergæster

Efter to år med byggeri og larm er Svanemøllehavnen nu klar til at tage imod sommergæster, der ønsker at være tæt på byen i en havn med nye og lækre faciliteter. Havnen, der er en del af Frihavnsordningen, har samlet plads til 1130 både fordelt over to havne. Se gæstepriser.

Havnebygmester advarer Lynette-sejlerne: - Man kan få revet kølen af sin båd og komme voldsomt til skade

Alt for mange sejlere ignorerer de gule specialafmærkninger ved Lynetteholmen. Det kan få alvorlige konsekvenser, advarer havnebygmester, Hans Vasehus, i P4 Eftermiddag.

By og Havn inviterer til skurvognsmøde om Lynetteholmen mandag kl. 17.00

Nye regler for ind- og udsejling i Kronløbet er på programmet, når København Kommunes By og Havn i dag åbner dørene til informationsmøde for sejlere og andre interesserede. Der er desuden afsat tid til spørgsmål.

Sommerhavne: Nyd de varme sommerdage på strandbaren i Svendborg - lige ned til havnen

Både børn og voksne er velkomne i de flotte bar-område, der er skabt på havnen i Svendborg. Det fortæller 38-årige Nikolaj Florboe, der nyder det høje serviceniveau og den unikke stemning, der samler by og havn.

De første gæstesejlere har besøgt stormflodsramte Bøgeskov Havn

Det er lykkes lystbådehavnen på Stevns at genopføre halvdelen af gæstepladserne til den nye sæson. Havnen mangler fortsat 15-16 millioner kroner til genopbygningen, forklarer næstformand, Leif Larsen.

Sommerhavne: Ærøskøbing – en stor og moderne havn med stemningen fra en lille ø

Faciliteterne er i top – og det samme er den unikke østemning, der ellers typisk kendetegner de mindre øhavne. 34-årige Stephanie Sommer fra Juelsminde fortæller fra Ærøskøbing.

Årets Havn 2024-konkurrencen er skudt i gang af Danske Tursejlere - stem på din favorithavn

Nu kan du stemme på din favorithavn og vinde Musto-jakker og selvoppustelige redningsveste. Bag konkurrencen står Danske Tursejlere i tæt samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og Minbaad.dk.

Folketingspolitiker Mette Abildgaard vil hjælpe lystbådehavnene: - Jeg har kastet mig over en sag, som jeg ikke lige havde planlagt

Politikerne bør genbesøge lovgivningen, så lystbådehavne landet over ikke igen efterlades med en millionregning. Det mener Konservatives politiker, Mette Abildgaard.