Gå til hoved-indhold

Juelsminde åbner dørene til stor havnefest for hele familien i uge 28

Onsdag til søndag i uge 28 emmer Juelsminde Havn af god sommerstemning. Med et varieret program til børn og voksne inviteres de 35.000 gæster indenfor.

Fire påhængsmotorer stjålet i Egå - prof-tyve på spil

Der blev i weekenden stjålet fire motorer fra bro 6 i Egå, det viste sig at tyvene kom sejlende med gummibåd og tog fire motorer stille rolig. Det er professionelle med værktøj til opgaven, fortæller Egå-sejlere. En af de uheldige var Ken Fenger, ejer af en Maxi 84.

Østjyske havne fra Horsens til Randers melder alt udsolgt, hvad angår ledige havnepladser

En af grundene til, at der er så få pladser tilbage, er, at flere og flere har investeret i både under coronaperioden. Det mener havnefoged Anders Roed fra Hou Havn.

Et område på Køge Havn bliver midlertidigt militært område onsdag 20. april 2022

Midt- og Vestsjællands Politi har truffet aftale med Forsvaret om etablering af et midlertidigt militært område på og ud for Køge Havn onsdag den 20. april 2022 fra kl 08.00. Området er bevogtet af Forsvaret.

En ærlig sejler drømmer blot om roen i Ishøj Havn - vil ikke sejle Danmark tyndt

Kunno Bonne har købt en 20 år gammel Beneteau-sejlbåd, men ikke så meget for at sejle, men derimod for at nyde roen på Ishøj Havn og få venner og familie på besøg til en omgang Ludo på båden, fortæller han til TV2 Lorry, der har et tema: Fristed uden milliongæld.

Byggeriet af Lynetteholm har store konsekvenser: Sejlere spærret inde af ny klapbro

Lige foran Margretheholm Havn skal der etableres en dæmning med en klapbro, som blokerer for, at sejlerne kan komme ud på Øresund. - Vi bliver spærret inde. Både fysisk og psykisk, siger formand for Sejlklubben Lynetten, Airo Bjarking.

Svanemøllens Vandfestival - en havnefest midt i byen

Alle foreninger i Svanemøllen Havn er gået sammen om at skabe en havnefest midt i byen. Det foregår den 26.-29. maj, hvor alle er velkomne. Det er gratis at deltage. Se programmet her.

Flere pladser på vej til husbåde i København - kommunen er i dialog med lokale borgere

Den stigende efterspørgsel på bådpladser til fastboende sejlere får nu Københavns kommune til at skaffe flere havnepladser i hovedstaden. En dialog er påbegyndt, men hvornår pladserne står klar, tør kommunen ikke love.

Dele af Køge Havn forvandles til midlertidigt militært område

Tirsdag blev et større havneområde i Køge taget i brug af militæret. Det militære område ophæves fredag den 4. marts.

Flere vælger at lade båden blive i vande grundet milde vintre

Flere både overvintrer i vandet, da det forlænger sejlsæsonen og er lettere at lade den ligge - men det kan blive farligt og dyrt. Ved du eksempelvis, om din båd ligger i en sikker A-havn eller i en usikker B-havn?