Gå til hoved-indhold

Rudkøbing inviterer til intro-aften for uøvede sejlere og landkrabber

Rudkøbing Sejlklub har skudt sæsonen i gang og spiller nu ud med et tilbud til både mindre øvede klubmedlemmer og alle andre med mod på at prøve kræfter med lystsejlads. En intro-aften i farvandet ud for Rudkøbing, hvor klubbens egne medlemmer er instruktører.

Roskilde Sejlklub får status som 'Ungdomsvenlig Sejlklub' ved standerhejsning

Roskilde Sejlklub skød officielt sejlsæsonen i gang ved standerhejsning sidst i april. Her blev syv nye Optimistjoller døbt, samtidig med at Dansk Sejlunion havde inviteret Spar Nord Roskilde til at overrække diplom for 'Ungdomsvenlig Sejlklub'.

Finnjollesejler André Højen bliver træner i barndomsklubben

De unge i Sejlklubben Neptun Vejle kan se frem til at have Danmarks bedste Finnjollesejler i trænerbåden. Håbet er, at Højen kan inspirere og udfordre jollesejlerne.

Royal sejlklub inviterer til sejlerevent kun for kvinder

Mænd ingen adgang. Lørdag 25. maj arrangerer KDY et sejlevent for kommende sejlerpiger/-kvinder i alle aldre. Klubben vil have flere kvindelige sejlere med på bådene for at skabe mere fællesskab og fokusere på sundhed.

Roskilde og Thurø nu godkendt som sportsklubber i Dansk Sejlunion

10 sejlklubber rundt i landet ernu godkendt som sportsklubber i regi af Dansk Sejlunion. Roskilde Sejlklub og Thurø Sejlklub er de to nyest godkendte. Konceptet indebærer ekstra fokus på udvikling af unge sejlere.

Landsholdssejlere lærte de unge om kommunikation på Youngsters-camp

Youngsters skød i weekenden sæsonen i gang med besøg af Sebastian Wright og Frederik Rask, der gav de unge tricks til den gode kommunikation ombord. 40 unge fra hele landet var på deltagerlisten.

Legenden Jørgen Ring hædret med Dansk Sejlunions Ærestegn

For sin livslange indsats som ungdomsleder i KDY og Taarbæk Sejlklub er Jørgen Ring tildelt Dansk Sejlunions højeste udmærkelse, Ærestegnet. Overrækkelsen fandt sted ved standerhejsningen i Taarbæk Sejlklub, lørdag den 27. april.

Er du en "Excel-haj" - så er der studenterjob i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion søger stundermedarbejder - en "Excel-haj", som med sikker hånd kan tage del i administrationen af Dansk Sejlunions fritidssejleruddannelser.

 

Sportschef: De unge går enten all-in eller forsvinder fra sejlsporten

Unge i sejlsport: Mange unge dropper jollesejladsen, hvis de ikke sikrer sig en plads blandt de bedste på kraftcentre og på Dansk Sejlunions udtagede hold. Det kan få konsekvenser for elitemiljøet i Danmark, fortæller Thomas Jacobsen.

Kvinderne vil selv: Rekordmange meldte sig ind i Dansk Sejlunion i 2018

Aldrig før har kvinder udgjort så stor en andel af sejlklubbernes medlemmer som nu, viser den årlige opgørelse fra Danmarks Idrætsforbund. Samlet set fremvises et lille plus i Dansk Sejlunions medlemstal - men færre børn og unge sejler.