Gå til hoved-indhold

Klassetjek: Luffe har droppet de komfortable Middelhavs-sejlere – i stedet satses på lav vægt og performance

Modsat flere konkurrenter har Kolding-værftet sejlegenskaberne i centrum, når nye, store Luffe-både forlader hallerne. Der er seks måneders ventetid på de milliondyre både, mens også brugtbådsmarkedet er støvsuget for Luffer.

H-bådsklubben køber hjertestarter efter Christian Eriksens kollaps

Chokbølgerne skvulpede også hos bestyrelsesmedlemmerne hos H-bådssejlernee, da fodboldspilleren Christian Eriksen faldt om med et hjertestop under en EM-landskamp i Parken. En hjertestarter skal nu være på dommerbåden under alle stævner.

Rudkøbing Sejlklub på Langeland i fremgang: To nye RS Tera joller til juniorer

Rudkøbing Sejlklub oplever en glædelig udvikling i Juniorafdelingen. Fremgangen af unge medlemmer har forstærket sejlklubbens ønske om at udvide og opgradere sit sejlende materiel. Anskaffelsen af de nye joller fik et økonomisk rygstød fra Fynske Banks fond.

 

Dragør-sejler og tidligere DS-formand Hans Natorp bliver formand for DIF

Den nye formand i spidsen for 62 specialforbund, 1.918.811 medlemmer og 8.790 idrætsforeninger bliver Hans Natorp. Med afstemningsresultat 76-71 i Hans Natorps favør vandt han valget over den anden kandidat Thomas Bach på DIF's årsmøde 2021.

 

Dansk Sejlunion forlænger Skolerne i Oures certificering som sportsklub til 2024

Det er anden gang, at Oure udnævnes til sportsklub i Dansk Sejlunion. Skolerne i Oure tilbyder kvalificeret træning og et bredt udbud af bådtyper til eleverne, som nu har resulteret i forlængelse af titlen som sportsklub.

41 sejlklubber klar til 'Øresund sammen - hver for sig' - 1000 sejl- og motorbåde forventes på Øresund

Lørdag den 12. juni går det løs igen, for på vegne af alle sejlere og sejlklubber på Øresund og Dansk Sejlunion har Kongelig Dansk Yacht Klub taget initiativ til at gentage succesen fra sidste år - en “folkefest" på Øresund. Fællesskabet blandt sejlere skal synliggøres.

Få kvinder er en del af sejlsportens frivillige arbejde - nu vil Dansk Sejlunion vide hvorfor

Flere kvinder skal sidde i bestyrelsen og i ungdomsafdelingernes trænerbåd. Det er håbet i Dansk Sejlunion, der nu har søsat en undersøgelse af kvinderne i sejlsporten. Deltag frem til den 20. maj.

Opdaterede retningslinjer for landets klubhuse - sociale aktiviteter er bandlyst

Det er muligt at holde generalforsamlinger og kurser, mens sociale aktiviteter er bandlyst i klubhusene. Dansk Sejlunion fremlægger en udførlig guide med seks punkter.

Youngsters Open skal hjælpe de 13-20-årige ind i sejlsporten

Solen skinner, temperaturen stiger, og brisen bliver varmere. Forårssæsonen indbyder til udendørsaktiviteter, hvilket Youngsters ønsker at være en del af. Sæsonen skydes i gang med Youngsters Open i fire klubber, der inviterer unge mellem 13 og 20 år til at prøve kølbådssejladsen.

Unge Rudkøbing-sejlere fortæller om sejlerglæde

Medlemmer fra Rudkøbing Sejlklubs junior-afdeling, Optimist-sejlerne, hejser klubstanderen i corona-foråret 2021. Video af journalist og Bianca 27-sejler Søren Stidsholt Nielsen. - Det er dejligt at få vind i håret, ja vi sejler bare og snakker, siger junior-sejler.