Gå til hoved-indhold

Finn 'Beton' har trænet sejlere efter Bibelen - hør hvad venner og sejlere siger om ham

Finn 'Beton' Jensen træner efter det hele menneske siger Ida Marie Baad her i et kort minbaad.dk-videointerview, hør også hvad sportschef Thomas Jacobsen, Dansk Sejlunions formand Line Markert og vennen Oluf Grønkjær mener om den afgående cheftræner i Aarhus.

Kulttræner Finn 'Beton': Sejrene tager sejlerne æren for og træneren fiaskoerne

- Og det er ok, siger 67-årige Finn 'Beton' Jensen, afgående chef for elite og talent i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, der netop er fejret med alverdens taler. Han fortsætter med træning, for han har ikke råd til at gå på pension, siger han i interview med Minbaad.dk

Efter EM i J/70 tager KDY førstepladsen som bæredygtig sejlklub i Norden

Kongelig Dansk Yachtklub (KDY) har for deres afholdelse af J/70 Europeans-stævnet i september som den første sejlklub i Norden modtaget platin-certificering i bæredygtighed. Der var ingen engangsplast, ingen print, fokus på havmiljø og et ‘Green Team’.

Finn 'Beton' Jensen hyldes med Dansk Sejlunions Ærestegn ved stor afskedsreception i Aarhus

Finn ’Beton’ Jensen er onsdag tildelt Ærestegnet, Dansk Sejlunions største hæder, for sin årelange indsats for dansk sejlsport ved sin afskedsreception i Sejlsportscenteret, med flere hundrede gæster. Læs hvad Jesper Bank, Martin Kirketerp og Salskov-Iversen husker kulttræneren for.

X-332-sejler Ib Tranberg ny formand for Aarhus Sejlklub, der vokser

Klubben, der de senere år er kendt for at levere flest OL-sejlere i Danmark, har fået ny formand. - Aarhus Sejlklub oplever en kraftig vækst og består nu af 708 medlemmer. Væksten er især sket i J/70-afdelingen, sejlerskolen og ungdomsafdelingen, fortæller Ib Tranbjerg.

Klassetjek: Luffe har droppet de komfortable Middelhavs-sejlere – i stedet satses på lav vægt og performance

Modsat flere konkurrenter har Kolding-værftet sejlegenskaberne i centrum, når nye, store Luffe-både forlader hallerne. Der er seks måneders ventetid på de milliondyre både, mens også brugtbådsmarkedet er støvsuget for Luffer.

H-bådsklubben køber hjertestarter efter Christian Eriksens kollaps

Chokbølgerne skvulpede også hos bestyrelsesmedlemmerne hos H-bådssejlernee, da fodboldspilleren Christian Eriksen faldt om med et hjertestop under en EM-landskamp i Parken. En hjertestarter skal nu være på dommerbåden under alle stævner.

Rudkøbing Sejlklub på Langeland i fremgang: To nye RS Tera joller til juniorer

Rudkøbing Sejlklub oplever en glædelig udvikling i Juniorafdelingen. Fremgangen af unge medlemmer har forstærket sejlklubbens ønske om at udvide og opgradere sit sejlende materiel. Anskaffelsen af de nye joller fik et økonomisk rygstød fra Fynske Banks fond.

 

Dragør-sejler og tidligere DS-formand Hans Natorp bliver formand for DIF

Den nye formand i spidsen for 62 specialforbund, 1.918.811 medlemmer og 8.790 idrætsforeninger bliver Hans Natorp. Med afstemningsresultat 76-71 i Hans Natorps favør vandt han valget over den anden kandidat Thomas Bach på DIF's årsmøde 2021.

 

Dansk Sejlunion forlænger Skolerne i Oures certificering som sportsklub til 2024

Det er anden gang, at Oure udnævnes til sportsklub i Dansk Sejlunion. Skolerne i Oure tilbyder kvalificeret træning og et bredt udbud af bådtyper til eleverne, som nu har resulteret i forlængelse af titlen som sportsklub.