Gå til hoved-indhold

Royal sejlklub inviterer til sejlerevent kun for kvinder

Mænd ingen adgang. Lørdag 25. maj arrangerer KDY et sejlevent for kommende sejlerpiger/-kvinder i alle aldre. Klubben vil have flere kvindelige sejlere med på bådene for at skabe mere fællesskab og fokusere på sundhed.

Roskilde og Thurø nu godkendt som sportsklubber i Dansk Sejlunion

10 sejlklubber rundt i landet ernu godkendt som sportsklubber i regi af Dansk Sejlunion. Roskilde Sejlklub og Thurø Sejlklub er de to nyest godkendte. Konceptet indebærer ekstra fokus på udvikling af unge sejlere.

Landsholdssejlere lærte de unge om kommunikation på Youngsters-camp

Youngsters skød i weekenden sæsonen i gang med besøg af Sebastian Wright og Frederik Rask, der gav de unge tricks til den gode kommunikation ombord. 40 unge fra hele landet var på deltagerlisten.

Legenden Jørgen Ring hædret med Dansk Sejlunions Ærestegn

For sin livslange indsats som ungdomsleder i KDY og Taarbæk Sejlklub er Jørgen Ring tildelt Dansk Sejlunions højeste udmærkelse, Ærestegnet. Overrækkelsen fandt sted ved standerhejsningen i Taarbæk Sejlklub, lørdag den 27. april.

Er du en "Excel-haj" - så er der studenterjob i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion søger stundermedarbejder - en "Excel-haj", som med sikker hånd kan tage del i administrationen af Dansk Sejlunions fritidssejleruddannelser.

 

Sportschef: De unge går enten all-in eller forsvinder fra sejlsporten

Unge i sejlsport: Mange unge dropper jollesejladsen, hvis de ikke sikrer sig en plads blandt de bedste på kraftcentre og på Dansk Sejlunions udtagede hold. Det kan få konsekvenser for elitemiljøet i Danmark, fortæller Thomas Jacobsen.

Kvinderne vil selv: Rekordmange meldte sig ind i Dansk Sejlunion i 2018

Aldrig før har kvinder udgjort så stor en andel af sejlklubbernes medlemmer som nu, viser den årlige opgørelse fra Danmarks Idrætsforbund. Samlet set fremvises et lille plus i Dansk Sejlunions medlemstal - men færre børn og unge sejler.

Vallensbæk Sejlklub vil tiltrække kapsejlere med nyt tiltag

Vallensbæk Sejlklub vil tiltrække deltagere til den ugentlige kapsejlads med nyt tiltag. Kapsejlads i sin enkleste form med topersoners besætning og tid til socialt samvær.

Bestyrelsesmedlemmer i Dansk Sejlunion tager på turné for at definere kredsenes rolle

Efter at klubberne forkastede forslaget om at skrive kredsene ud af Dansk Sejlunions vedtægter, vil bestyrelsen nu i stedet rette fokus mod deres muligheder. Det skriver formand Line Markert i unionens nyhedsbrev. Læs uddrag her.

Hver syvende ung er forsvundet fra sejlsporten – nu skal klubberne fokusere på naturen, mener ekspert

Ung i sejlsport: Sejlerdanmark har en stor fordel i det moderne foreningsliv, hvor de unge medlemmer er på udkig efter oplevelser tæt på naturen. Mikkel Nørtoft fra Danmarks Idrætsforbund forklarer om tendenserne i 2019.