Gå til hoved-indhold

Ærestegn til Natorp og Guldnål til Voldsgaard uddelt på Dansk Sejlunions generalforsamling

En overrasket Hans Natorp, formand for DIF, samt Henrik Voldsgaard, afgående næstformand i Dansk Sejlunion, blev hædret på weekendens generalforsamlingen i Odense til store klapsalver.

Uden ildsjæle var dansk sejlsport ingenting - mød vinder af Klubudviklingsprisen Steen Buck Hansen

Steen Buck Hansens problem er, at han sjældent siger nej til en frivillig opgave. På 25 år har han oplevet, hvordan Nivå Surfklub er vokset fra 16 medlemmer til i dag at være en del af Nivå Bådelaug med 330 surfere. Vi møder Steen Buck Hansen, der modtog Klubudviklingsprisen 2022.

200.000 sejler men kun 58.000 er medlem af Dansk Sejlunion - debat om direkte medlemskab af unionen

- DIF har rejst en debat om medlemsbegrebet i bred forstand. DIF har sammen med de 62 forbund rettet blikket mod de mange selvorganiserede idrætsudøvere eller udøvere, der bare af og til stiller op til et løb eller en kamp, forklarer Line Markert. Se vores video-interview med formanden for Dansk...

Windsurfer Steen Buck Hansen fra Nivå Bådelaug vinder årets Klubudviklingspris

25 års ihærdig indsats for windsurf-miljøet i Nivå Bådelaug sikrer Steen Buck Hansen Klubudviklingsprisen 2022. Prisen blev uddelt på Dansk Sejlunions generalforsamling i Odense.

Øgede OL-indtægter, tilskud og fremgang i kontingenter giver lille overskud i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions årsrapport viser et lille overskud på 322 tusind kroner i 2021. Dermed bliver resultatet af den samlede drift noget højere end det budgetterede underskud på en mio. kr.

Finnjollesejlerne tager på vandet i frostgrader: - En smule kulde skal ikke hindre os

Otte lokale sejlere har hver weekend trodset vintervejret i Veddelev og Vallensbæk - og det er ikke blot for at sejle ud af havnehullet og retur. Typisk er sejlerne på vandet i omkring to timer.

Gruppen bag DH-DM og fem andre nomineret til Klubudviklingsprisen 2022 - afgiv din stemme nu

Med en stærk indsats fra lokale ildsjæle på østkysten blev det for tre år siden muligt at sejle DH-DM i Danmark. Indsatsen er nu nomineret til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris, ligesom ungdomsafdelinger og lokale initiativtagere er på listen.

UNGisejlklubben - ny konference for unge i sejlsport - ung tænketank står bag

I samarbejde med en gruppe unge sejlere inviterer Dansk Sejlunion klubbernes unge medlemmer til en helt ny konference, UNGisejlklubben, den 26. marts. Konferencen i Aarhus Internationale Sejlsportscenter er inddelt i tre blokke: UNG sejler, UNG frivillig og UNG træner.

Tredobbelt europamester Claudia Rossi træner J/70-sejlerne på påskecamp i København

Besætninger fra ind- og udland kan kickstarte 2022-sæsonen med tre intense træningsdage i Kjøbenhavns Amatør Sejlklub. Foruden italienske Rossi står også Michael Hestbæk og Ida Baad klar.

Sejlklubben Sundet opgraderer og køber moderne Jeanneau Sun Fast 32i'ere til sejlerskolen

Sejlklubben Sundets sejlerskole har i 2022 taget et skridt i en ny retning og er nu officielt certificeret under Dansk Sejlunion. Derudover er sejlklubbens ældre gaffelriggere udskiftet med nyere både, som skal bruges i undervisningen af andet års eleverne.