Gå til hoved-indhold

Aarhus Internationale Sejlsportscenter vil være Sejlsportens forsamlingshus

- Skoler, klubber, foreninger, erhvervsliv og selvfølgelig elitesejlere bruger centeret, forklarer Thomas Capitani, der gør status, et år efter at Kronprinsen og Kronprinsessen indviede det roste Aarhus Internationale Sejlsportscenter.

Skolerne i Oure er ny sportsklub i Dansk Sejlunion

For første gang er en skole udnævnt som sportsklub i Dansk Sejlunion. Skolerne i Oure tilbyder kvalificeret træning og et bredt udbud af bådtyper til eleverne, som nu har resulteret i titlen som sportsklub.

Rudkøbing inviterer til intro-aften for uøvede sejlere og landkrabber

Rudkøbing Sejlklub har skudt sæsonen i gang og spiller nu ud med et tilbud til både mindre øvede klubmedlemmer og alle andre med mod på at prøve kræfter med lystsejlads. En intro-aften i farvandet ud for Rudkøbing, hvor klubbens egne medlemmer er instruktører.

Roskilde Sejlklub får status som 'Ungdomsvenlig Sejlklub' ved standerhejsning

Roskilde Sejlklub skød officielt sejlsæsonen i gang ved standerhejsning sidst i april. Her blev syv nye Optimistjoller døbt, samtidig med at Dansk Sejlunion havde inviteret Spar Nord Roskilde til at overrække diplom for 'Ungdomsvenlig Sejlklub'.

Finnjollesejler André Højen bliver træner i barndomsklubben

De unge i Sejlklubben Neptun Vejle kan se frem til at have Danmarks bedste Finnjollesejler i trænerbåden. Håbet er, at Højen kan inspirere og udfordre jollesejlerne.

Royal sejlklub inviterer til sejlerevent kun for kvinder

Mænd ingen adgang. Lørdag 25. maj arrangerer KDY et sejlevent for kommende sejlerpiger/-kvinder i alle aldre. Klubben vil have flere kvindelige sejlere med på bådene for at skabe mere fællesskab og fokusere på sundhed.

Roskilde og Thurø nu godkendt som sportsklubber i Dansk Sejlunion

10 sejlklubber rundt i landet ernu godkendt som sportsklubber i regi af Dansk Sejlunion. Roskilde Sejlklub og Thurø Sejlklub er de to nyest godkendte. Konceptet indebærer ekstra fokus på udvikling af unge sejlere.

Landsholdssejlere lærte de unge om kommunikation på Youngsters-camp

Youngsters skød i weekenden sæsonen i gang med besøg af Sebastian Wright og Frederik Rask, der gav de unge tricks til den gode kommunikation ombord. 40 unge fra hele landet var på deltagerlisten.

Legenden Jørgen Ring hædret med Dansk Sejlunions Ærestegn

For sin livslange indsats som ungdomsleder i KDY og Taarbæk Sejlklub er Jørgen Ring tildelt Dansk Sejlunions højeste udmærkelse, Ærestegnet. Overrækkelsen fandt sted ved standerhejsningen i Taarbæk Sejlklub, lørdag den 27. april.

Er du en "Excel-haj" - så er der studenterjob i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion søger stundermedarbejder - en "Excel-haj", som med sikker hånd kan tage del i administrationen af Dansk Sejlunions fritidssejleruddannelser.