Gå til hoved-indhold

Horsens Sejlklub modtager Klubudviklingsprisen 2020, fordi klubben er et forbillede

Det siger formand i Dansk Sejlunion, Line Markert, som begrundelse for valget blandt det skarpe felt af kandidater. Horsens kan alt lige fra OL-sejlads til at tage arbejdsløse med på vandet.

Hjælpepakker og sejlklubbers gavmildhed skal redde restauranterne

- Vi er nødt til at stå sammen, forklarer formand i Horsens, Bjarne Hansen til minbaad.dk. Flere sejlklubber rækker nu en hjælpende hånd til deres forpagtere, der midlertidigt må lukke restauranterne. Take-away har ikke været muligt på flere havne.

Du kan stadig sejle - men det skal foregå med stor afstand pga. corona

Idrætten i Danmark har standset alle fælles aktiviteter indendørs og udendørs. Det gælder også sejlsporten og Dansk Sejlunion, der forventer, at sejlklubber, trænere og klasseorganisationer lever op til dette. Se her hvordan OL-sejlernes retningslinjer er fra OL-sportschefen.

Sejlklubberne ramt af corona - Skive risikerer at miste 100.000 kr.

Faren for aflyste stævner og events tvinger Skive Sejlklub til at fremlægge stramt corona-budget. Varer krisen ved, kan sejlerne desuden blive tvunget til at sælge båden.

Det vilde vesten: Eksklusion i Hvide Sande Bådeklub - revisor smidt ud på tyndt grundlag og mister havneplads

På en generalforsamling i Hvide Sande Bådeklub blev revisor og sejler Jens Bollerup ekskluderet, angiveligt for at være en tidsrøver og en brokkerøv. Revisoren, der mister havneplads, er rystet over bestyrelsens opførsel, der ligner en chikanesag. Danske Tursejlere har forsøgt at mægle.

 

 

 

Formand for Dansk Sejlunion om coronakrise: Udskyd al aktivitet i sejlklubberne

Vi anbefaler, at fælles foreningsaktivitet i klubberne udskydes eller aflyses, skriver Line Markert, formand i Dansk Sejlunion.

BREAKING. Dansk Sejlunion aflyser alle arrangementer på grund af coronavirus

Dansk Sejlunion har besluttet at aflyse alle arrangementer resten af marts måned – med mulighed for forlængelse. Det gælder generalforsamling, kurser, minikonferencer og workshops. Vi anbefaler samtidig vores medlemsklubber at gøre det samme, fortæller Dansk Sejlunion.

Dansk Sejlunion passer på coronavirus - men generalforsamling gennemføres

- Med mindre der sker yderligere opstramninger i myndighedernes anvisninger, planlægger vi selv at gennemføre alle kurser, konferencer og generalforsamlingen næste lørdag, forklarer Christian Lerche til Minbaad.dk. Flere af Dansk Sejlunions medarbejdere arbejder hjemmefra.

 

Sejlklubber kan søge om tilskud fra DIF - 23 fik hjælp i 2019

Landets sejlklubber modtog sidste år 1,2 millioner kroner fra DIF og DGI's foreningspulje, der har til formål at støtte hverdagens fællesskaber og skabe rum for udvikling. Ansøgningen åbnede den 1. marts.

Dansk Sejlunion havde lille overskud i 2019 på 265.000 kr.

Det lille overskud på 265.000 kr., ud af en omsætning på 34,2 mio. kr., sker blandt andet efter øget salg og besparelser, fortæller formand for Dansk Sejlunion, Line Markert.