Gå til hoved-indhold

Helsingør Sejlklub har fået 20 procent flere medlemmer - corona er medskyldig

- Den største fremgang oplever vi i vores sejlerskole, hvor vi nu har fire både. Også i ungdomsafdelingen har vi stor fremgang med 20-30 nye unge, fortæller Erik Stannow, næstformand i klubben til Helsingør Dagblad. Klubhuset renoveres også for én mio. kroner.

Kampvalg i Dansk Sejlunion - otte kandidater skal kæmpe om fem pladser i bestyrelsen

Det er blevet populært at sidde om bestyrelsesbordet i Dansk Sejlunion. Seks mænd og to kvinder er på valg, når bestyrelsen sammensættes under generalforsamlingen i marts. Se kandidaterne her.

Nedlukningen får økonomiske konsekvenser for sejlklubberne: Ansøg corona-hjælpepuljen inden fredag kl. 12.00

Aflyste kapsejladser betyder færre indtægter til sejlklubber over hele landet. Ikke mindst arrangørerne af de større kapsejladser er ramt. Om èt døgn lukker ansøgningen til DIF og DGI's corona-hjælp.

Svanemøllehavn lukker: Hvad sker der med sejlklubberne, når erstatningshavnen bliver en realitet?

Flere hundrede bådejere skubbes i nær fremtid ud af den enorme Svanemøllehavn i København og flyttes for en femårig periode til en erstatningshavn. Det kan få store konsekvenser for områdets sejlklubber. Læs interview med formand for Sejlklubben Sundet, Ole Brandt.

DIF til de frivillige: Lige nu er det hårdt - men vi går mod lysere tider

Danmarks Idrætsforbund bakker på baggrund af den alvorlige corona-situation op om forlængelsen af de nuværende restriktioner. Samtidig sender DIF en vigtig opfordring til sine næsten 500.000 frivillige, herunder også sejlsportens mange trænere og hjælpere.

 

Den særlige indsats skal hædres - hvem har udviklet sejlsporten i 2020?

I et corona-år, hvor klubberne er blevet tvunget til nytænkning, er flere oplagte kandidater til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris. Frem til den 31. januar er det muligt at indstille kandidater til prisen.

Hans Natorps troværdighed er på spil i støtte til ekspræsident Kim Andersens mange konflikter

Dansk Sejlunions ledelse og repræsentanter i World sailng (WS) har ubetinget støttet tidligere WS-præsident Andersen i alle de konflikter der er opstået i organisationen de seneste fire år. Det samme har DIFs næstformand, tidligere DS-formand Hans Natorp, der nu vil være DIF-formand.

Svendborg Sunds Sejlklub har skaffet en del af finansiering på 8 mio. kroner til renovering af klubhus

Tiden er blevet moden til en opgradering af klubbens fysiske rammer og af bygningsindretningen, som i det væsentlige stammer fra 1970’erne og 1980’erne.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter i beton og glas vinder Aarhus Kommunes arkitektpris

- Der er tale om en helstøbt arkitektur i beton og glas, hvor eksteriør og interiør hænger smukt sammen. Huset indskriver sig i den nordiske tradition, hvor enkelthed i form, funktion, materialer og konstruktion sammentænkes i en helstøbt kunstnerisk idé, fortæller dommerkomitéen.

Sejlsportens indendørsidræt skal lukkes ned i 38 kommuner

Med de nye restriktioner lukkes idrætten ned i store dele af landet. Hos DIF er forhåbningen, at smittetallene hurtigt falder, så især børn og unge ikke skal undvære idrætten i længere tid.