Gå til hoved-indhold

Tyveri af to 30 hk Suzuki-motorer fra følgebåde i Hellerup Sejlklub

En af Danmarks mest vindende sejlklubber har været udsat for tyveri. En Optimistjolle blev også stjålet, men er fundet igen. Den blev sandsynligvis brugt til at transportere de stjålne påhængsmotorer.

Formand Gert Eriksen fik farvel med 3 kanonskud - nu en savnet ildsjæl i Yachtklubben Furesøen

Yachtklubben Furesøens formand gennem de sidste 10 år, 63 årige Gert Eriksen, afgik pludselig ved døden den 17. juli 2020. Altid var han i fuldt vigør, hovedet fyldt med fremtidsplaner, fortæller Anne Hopmann med mindeord på vegne af bestyrelsen og Ilene Eriksen.

Plakater og flyers gav 35 nye Optimist-sejlere til Kaløvig Bådelaug

Så let kan det gøres. - Plakater og uddeling af flyers på skolerne i det nordlige af Aarhus resulterede i 25 nye Optimist-sejlere til klubben samt 10 på venteliste, fortæller Bo Jarvig, cheftræner i Kaløvig Baadelaug. Klubben kæmper samtidig med coronareglerne, derfor må forældre holde sig væk.

Sejlklubberne i Aarhusbugten støtter Sailing Aarhus med sekscifret beløb

I maj søsatte Sailing Aarhus støttekampagnen ’Set Sail With Aarhus’ i et forsøg på dække det hul i budgettet, som coronapandemien har skabt. Nu træder fire af foreningens medlemsklubber til med et sekscifret beløb, der giver fornyet håb hos Sailing Aarhus.

Boom i speedbådsbeviser og duelighedsbeviser i Dansk Sejlunion i maj

Dansk Sejlunion har i maj måned 2020 udstedt 1.649 fritidssejlerkort – især speedbådsbeviser og duelighedsbeviser. Det er mere end dobbelt så mange som i maj måned året før, hvor der blev udstedt 785 kort.

Tidligere bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion Henrik Pedersen blev kun 71 år

Lynæs-sejler Henrik Pedersen, tidligere bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion og vicepræsident i European Boating Association, sov stille ind mandag den 1. juni efter længere tids sygdom. Dansk Sejlunion skriver mindeord.

Torm Fonden støtter en trængt Dansk Sejlunion med 2 mio. kroner til OL-sejlerne

Dansk Sejlunion har længe kæmpet med stram økonomi. Men med en donation på 2 mio. kr. har TORM Fonden besluttet at fortsætte samarbejdet med Dansk Sejlunion. Det giver stor glæde i sejlunionen og sikrer ro om OL-forberedelserne mod Tokyo 2021.

Mindeord om Dansk Sejlunions bestyrelsesmedlem Jens Haugaard fra Nyborg

Jens Haugaard, Nyborg, sov stille ind søndag den 24. maj efter længere tids sygdom. Han blev 64 år. De seneste år var han gast i Ylva og Folkebåd.

Dansk Sejlunion til Ekstra Bladet om stævneforbud: - Ualmindeligt tåbeligt

- Det er ualmindeligt tåbeligt, at det (forbuddet, red.) også gælder på vandet, når vi har aktiviteter med meget god afstand mellem bådene. Det er jo svært at forklare, hvordan der skulle være nogen som helst smittefare fra båd til båd, siger Christian Lerche, direktør i Dansk Sejlunion.

DS: Intet positivt nyt for sejlsporten i fase 2 af genåbningen af Danmark

Alt forbliver uændret i Sejlsportsdanmark, når genåbningens fase 2 indledes fra mandag den 10. maj. Det er særligt to meter-reglen og forsamlingsforbuddet, der udfordrer sporten. Fase 3 kan skabe nye åbninger.