Gå til hoved-indhold

Hanse 315 leveret til Maersk Yacht Club Syvstjernen

De ansatte og aktive sejlere hos Mærsk havde de store smil fremme ved leveringen af Syvstjernens nye Klubbåd, Hanse 315 fra Reese Marin i Aabenraa. Båden blev sejlet hjem til Langelinie Havn i København.

 

Dansk Sejlunion havde i 2020 største medlemsvækst i 36 år

Dansk Sejlunion havde en medlemsfremgang på knap 2.000 nye sejlere i 2020 efter corona-pandemiens indtog. Det er den største vækst siden 80’erne.

Solrige Garda erstattes af Kaløvig og Vallensbæk i kulde – Højen og Hestbæk hjalp Europa-sejlerne

44 seje Europajolle-sejlere skiftede solbriller ud med vinterhandsker, da den traditionsrige påskecamp på Gardasøen blev aflyst. I stedet stod nogle af landets dygtigste sejlere klar til at hjælpe deltagerne i hjemligt farvand.

APRILSNAR. Dansk Sejlunion bliver til Dansk Sejlsportsunion

Dansk Sejlunion erkender nu efter flere års fejlslagen indsats overfor tursejlerne, at de de vil koncentrere sig om OL-sejlerne og derfor ændre navn til Dansk Sejlsportsunion. Hos vores kolleger på Bådmagasinet i Rungsted har man netop sat fokus på Dansk Sejlunions lunkne tiltag overfor tursejlerne.

Klassetjek: Revolution på vej i Banner 30-klassen?

Bovspryd, code-0 og gennaker. Mulighederne for udvikling står i kø, men hvilke tiltag skal implementeres i den hurtige klassebåd? Spørgsmålene rejser sig i Banner 30-klassen, efter at en ny formand fornyligt trådte til.

De kom i Dansk Sejlunions bestyrelse 2021

Efter kampvalg på lørdagens generalforsamling i Dansk Sejlunion står det klart, hvem der udgør den nye bestyrelse i Dansk Sejlunion. Otte kandidater havde meldt sit kandidatur, men kun fem skulle vælges.

På tre år satte K.A.S. succesfuld kapsejlerskole i søen - nu modtager de Klubudviklingsprisen 2021

Den københavne sejlklub er kommet i mål med sit ambitiøse projekt til kølbådssejlere. Nu bør konceptet kopieres til andre sejlklubber, mener formand i Dansk Sejlunion, Line Markert.

Corona-tilpasninger skaber pænt overskud i Dansk Sejlunion på 1,5 mio. kroner

Aflyste eller omlagte aktiviteter er sammen med stabile indtægter de primære årsager til, at Dansk Sejlunion kommer ud af 2020 med et stort overskud. Særligt rejse- og mødeudgifterne har været skåret naturligt ned, da meget arbejde er foregået digitalt.

 

Sejlklubber protesterer over, at Banedanmark vil lukke Guldborgsundbroen i august og september

- Der burde være masser af tid i perioden fra 15. oktober til omkring 1. april til at arbejde på broen (for Banedanmark, red.), siger John Kildsgaard, formand for Bådklubben Guldborgsund i Nykøbing F. Samtidig er Guldborgsund Baltic Race netop planlagt til at sejles den 26. til 28. august.

KØS Sejlsport fordobler medlemstallet: Lønnede ungdomstrænere er afgørende - få gode råd fra formanden

Ungdomsklubben KØS Sejlsport er de seneste år vokset fra at være 25 til i dag at have over 50 unge medlemmer på klubkortet. Formand Sune Vester Lindhe fortæller her, hvilken udvikling klubben er gået igennem og giver gode råd til andre sejlklubber, der vil have flere børn og unge i gang med at...