Gå til hoved-indhold

World Sailing ændrede sig ikke: Skuffelse. Frustration. Ærgrelse.

Sådan skriver Dansk Sejlunions formand, Line Markert. og uddyber fra årsmøde på Bermuda. - Vi har arbejdet for en mere moderne, fleksibel og effektiv governance struktur for World Sailing. Det lykkedes ikke.

Klubkonferencen er sejlsportens folkemøde - 230 er klar - plads til flere

Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted (15.-16. nov.) dækker sejlsporten bredt. I år med særligt fokus på "eventyret" i sejlklubben. Også DH-sejlads er blandt de udvalgte temaer. Man kan stadig nå at melde sig til.

 

Dansk Sejlunions bestyrelse sætter eventyret til søs på dagsordenen

Formandsblog fra Line Markert - denne gang som om bl.a. Klubkonferencen midt i november, hvor der i år vil være fokus på eventyret som tilbud til især børn og unge.

60 designerstole stjålet fra Aarhus Sejlklub

Dårlig nyt for Aarhus Sejlklub da 60 designerstole forsvandt, da tyve skaffede sig adgang til klublokalerne på Aarhus Lystbådehavn.

Pantaenius og Vallensbæk Sejlklub indgår samarbejde om sikkerhed

For at styrke sikkerheden omkring aktiviteterne har Pantaenius og Vallensbæk Sejlklub indledt et samarbejde omkring at øge sikkerheden for alle. Blandt andet om livredende førstehjælp, brug af hjertestarter, redningsplan.

Dansk Sejlunion byder til Klubkonference 2019 - "Eventyr, udvikling og fællesskab"

"Eventyr, udvikling og fællesskab" er temaet for Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted ved Vejle, 15.-16. november 2019.

 

Efterårsaktivitet for juniorsejlere: Søg økonomisk støtte til strandoprydning

Som sejlklub kan det i de kolde vintermåneder være vanskeligt at fastholde de yngre medlemmer. Her kan en strandrydningsdag med fordel indskrives i vinterprogrammet. Frem til den 3. oktober er det muligt at søge tilskud til udstyr samt forplejning hos Miljøstyrelsen.

Holbæk Sejlklub vinder First Sejlerskole Cup og Det Gyldne Spilhåndtag

First Sejlerskole Cup 2019 i Kerteminde blev en rigtig sejlerfest sol og ideelle vindforhold - og Holbæk Sejlklub som den kun anden sjællandske vinder af Det Gyldne Spilhåndtag. Sejladserne blev afviklet i fire af Kerteminde Sejlklubs H-både.

OL-guldvinder Thomas Ebert trækker sig fra DS-bestyrelse og Sejlsportsligaen mangler penge

Direktør i Dansk Sejlunion, Christian Lerche, fortæller her om hvad bestyrelsen i DS arbejder på lige nu. Og så var Kim Andersen fra World Sailing forbi. Bestyrelsen talte om Sejlsportsligaen, som er udfordret af bortfaldet af hovedsponsoren ATEA. Besparelser truer.

Engang undskyldte de sig - nu er handicappede sejlere en naturlig del af Thurø Sejlklub

Efter en hård og famlende start, har sejlklubben i Gambøt i dag gode faciliteter for sejlere med fysisk handicap. Fyens.dk tog til Thurøbund, hvor de handicappede sejlere ikke længere blot er vedhæng til klubbens øvrige aktiviteter.