Gå til hoved-indhold

Kinesiske Li Quanhai ny præsident for World Sailing - slog Kim Andersen i tæt afstemning

Li Quanhai, der lovede store pengesummer til World Sailing, erstatter Kim Andersen på posten som præsident for sejlsportens internationale organisation, World Sailing. Valget er en stor skuffelse for Dansk Sejlunions formand, der mener, at hetz mod Kim Andersen gjorde udslaget.

Klubformænd fra Sejlklubben Bugten Aarhus og Aarhus Sejlklub: Vi skal sikre optimismen

De to Aarhus-klubber markerede afslutningen af sejlsæsonen med det traditionelle standerskifte lørdag den 31. oktober. Desværre sluttede sæsonen, som den startede – under coronaens begrænsninger. Det betød, at ingen sejlere mødte op.

Årets Klubkonference bliver digital og afvikles over to hverdagsaftener

Klubkonferencen, som Dansk Sejlunion står bag, bliver i bedste corona-stil afviklet online. Klubmedlemmer og unionen er sammen hver for sig onsdag den 11. og torsdag den 12. november, hvor særligt sejlklubbernes udfordringer under corona-pandemien samt de mange nye sejlere vil være i fokus.

Tidligere souschef i Dansk Sejlunion, Steen Wintlev-Jensen, hædres med guldnål

Steen Wintlev-Jensen modtog i denne uge sejlunionens guldnål som en påskønnelse af den betydning, han gennem 25 år har spillet for Dansk Sejlunion og sejlsporten som helhed. Steen Wintlev-Jensen kom til Dansk Sejlunion i 1995 fra et job som leder i skolevæsnet.

Nye regler træder i kraft torsdag: Nu skal du bære mundbind i klubhuset og i marinebutikker

Fra torsdag kræver et besøg i det lokale klubhus brug af mundbind, ligesom bindet skal bæres i butikker og lignende. Det er til gengæld muligt af afholde generalforsamlinger med op til 500 medlemmer, hvis anbefalingerne nøje overholdes.

 

Nye corona-restriktioner kan få store fysiske og mentale omkostninger

Idrætsforeninger er nervøse for, hvad statsministeren melder ud i dag. For en markant nedsættelse af forsamlingsforbuddet til eksempelvis 10 personer vil ramme foreningslivet benhårdt og få store fysiske og mentale omkostninger for danskerne, fortæller DIF.

Sejl og studér - og få del i et nyt fællesskab i Kolding

Sejl og studér er et koncept, som allerede er udbredt i flere andre sejlklubber i Danmark. I Kolding har tre unge, Karoline, Christoffer og Pia, slået sig sammen om at udbrede konceptet. - Hovedformålet er at få flere unge på havet, forklarer Karoline Thomsen.

Det lysner for sejlsporten i Aalborg Sejlklub efter køb af J/70'er

- Med klubbens køb af en J/70'er kan vi tilbyde kurser og træning for let øvede, unge, midaldrende og gamle sejlere, der ikke har de mange penge til selv at eje og drive en sejlsportsbåd fra en stor, international klasse, forklarer Thyge Steffensen, sejladsleder i Aalborg Sejlklub.

 

Dansk Sejlunion efter forvirring: Fortsæt den daglige klubtræning - men drop fællesspisning og fester

Forældre kan med god samvittighed sende deres børn til træning i landets sejlklubber. Det understreger sejlunionen, efter en besked på folkeskolens Aula-net onsdag skabte tvivl blandt flere sejlerforældre.

Dansk Sejlunion ansætter Spækhugger-sejler og journalist Julie Elver som kommunikationsansvarlig

Efter flere måneders tavshed fra Dansk Sejlunion sker der nu noget. 37-årige Julie Elver bliver nemlig hovedkraften i Dansk Sejlunions samlede kommunikationsindsats. Hun er aktiv sejler i Kvindelig Sejlklub og medejer af en Correbee21.