Gå til hoved-indhold

Aarhus sejlklubbernes Tunølejr fik Danboat prisen på Copenhagen Boat Show

Danboat og Copenhagen Boat Show uddelte i Ishøj den årlige pris, der før er givet til familien Beha Eriksen og Dansk Sørednings Selskab. I år gik den til Aarhus sejlklubbernes Tunølejr. - En Tunølejr er 144 timers komprimeret glæde, siger lejrschef Jakob Gadegaard Bendixen.

Ole Jakobsen, tidligere formand for Dansk Sejlunion, blev 91 år

Ole Jakobsen fra Roskilde var formand for Dansk Sejlunion i en periode, hvor sejlsporten udviklede sig eksplosivt. Lørdag den 24. august døde Ole i en alder af 91 år. Nu skriver tidligere DS-generalsekretær Dan Ibsen mindeord.

Louise Brøndum Svendsen og Ingeborg G. Nielsen - nye konsulenter i Dansk Sejlunion

Marie Louise Brøndum Svendsen, der kommer fra DGI og Ingeborg G. Nielsen, der har været i KDY, er ansat i Dansk Sejlunion, hvor de skal arbejde med at udvikle sejlere og klubber.

Nu er der to etager på klubhus i Svendborg Amatør Sejlklub

1. etage indeholder et stort fælleslokale med plads til små 100 gæster, fortæller Ole Ingemann, der står i spidsen for verdens største solosejlads, Silverrudder.

Stærke forældrekræfter er alfa og omega for sejlklubbens ungdomsafdelinger

Ung i sejlsport: Uden ressourcestærke forældre er det uhyre svært at skabe gode træningsoplevelser for unge sejlere. Det fortæller ungdomsformænd i Faaborg og Skærbæk, der med forældrenes opbakning har flerdoblet deres medlemstal.

Formand Line Markert: Børn skal sejle for at vinde i livet - ikke på kapsejladsbanen

Børn skal have et bredere perspektiv på sejlsporten – med mere fokus på færdigheder og mindre på resultater. Opfordringen kommer fra Dansk Sejlunions formand Line Markert i nyhedsbrevet KLUBLIV.

1000 børn og unge bruger de længe ventede feriedage på vandet

Sommerferien står endelig for døren. Det betyder masser af tid til at sejle - og det er der heldigvis mange børn og unge, der benytter sig af. Ikke mindst i sejlklubbernes sommeraktiviteter.

Skive Sejlklub er nu 13. sportsklub i Danmark og første fra Limfjordsregionen

Netværket af sportsklubber i Dansk Sejlunion vokser hastigt. Alene dette forår er Roskilde Sejlklub, Thurø Sejlklub, Skolerne i Oure og Snekkersten Skotterup Sejlklub trådt ind i kredsen.

Prof-sejler Hestbæk: Børn over 50 kilo bør ikke sejle Optimist

Ung i sejlsport: De danske ungdomssejlere bliver for længe i Optimistjollen, hvorfor sejladsen bliver kedelig. I sidste ende kan det koste de unges glæde ved livet på vandet, mener Michael Hestbæk, der savner et større fokus på det sociale aspekt i klubberne.

Man behøver ikke et hav for at gå til sejlsport i Sunds

Selvom der er langt til havet i den midtjyske klub, går 25 unge hver uge ombord i jollerne på Sunds Sø ved Herning. Forældreopbakning og forskellige vandsportsaktiviteter har netop sikret klubben titlen som Ungdomsvenlig Sejlklub.