Gå til hoved-indhold

Isbåds-klubben – en hemmelig klasse

Web-anmeldelse: Hvis man ikke har lyst til at fortælle om sin sport, kan man da også bare lade være. Det er i alt fald den fornemmelse man får, når man klikker ind på www.icesailing.dk.

Tre fokusområder i DS Strategi 2011

80 sejlere i ni udvalg har i måneder talt om visioner og strategi. Det har resulteret i tre fokusområder, fortalte DS-formand Hans Natorp, der ser DS Strategi, som et redskab til alle i sejlsporten

Hellerup, SKS og KDY i samarbejde om eliten

Formændene for Hellerup Sejlklub, Skovshoved Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub har underskrevet en historisk samarbejdsaftale om "Team Danmark støttet Kraftcenter ØST”.

Skolebåde skal ikke godkendes

Ulykken på Præstø Fjord har afstedkommet mange henvendelser til Dansk Sejlunion om godkendelse af sejlerskolebåde, og sikkerhed i forbindelse med undervisningen på sejlerskoler. DS svarer på spørgsmålene.

Tag til strategimøde med Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions bestyrelse inviterer til 3 dialogmøder om ”DS Strategi 2011” i Aalborg, Middelfart og København. Det foregår fra 7. til 16. marts.

Alt for få kvinder i klubbestyrelser

Et hurtigt blik på 24 danske sejlklubbers bestyrelser afslører, at kvinder er voldsomt underrepræsenteret. Kvinders andel i sejlsportsklubberne udgør 28%, men kun 13,5% sidder i bestyrelserne.

Lorenzen: 272 sejlklubber er FOR mange

Vi har 272 sejlklubber i Danmark til cirka 60.000 sejlere. Det giver gennemsnitlig et par hundrede medlemmer per klub. Har vi organiseret os flade, og kunne samarbejde og sammenlægninger give mening?

Sundby Sejlforening taber halv mio. kr. på bankkrak

Amagerbankens konkurs koster nu en halv million kroner for Sundby Sejlforening efter over en million kroners kontingent blev sat ind 6. februar i Amagerbanken. Formand er rystet.

DS Bestyrelse foreslår direkte valg i fremtiden

Dansk Sejlunions bestyrelse valgte på sit møde i går at gå videre med strukturarbejdets anbefaling om direkte valg til alle poster i bestyrelsen. Forslaget bliver nu fremsat til afstemning på generalforsamlingen til marts.

Hans Natorp vil synliggøre de frivillige i klubberne

Vi var med da formand Hans Natorp og DS-bestyrelse lyttede til den tidligere politichef Per Larsen og Helle Thorning til DIF-kongres. Vi fik en kommentar fra Natorp.