Gå til hoved-indhold

Skovshoveds Opti-sejlere tog også hold-DM

Vi har spurgt Ulrik Haumann hvorfor Skovshoved Sejlklub har de bedste Opti-sejlere i Danmark. Her giver han en forklaring.

Natorp: OL er et fyrtårn - Høghen kommenterer nu

Hans Natorp giver et bud på hvorfor at danske OL-sejlere spiller en stor rolle, selvom vi oplever at få interesserer sig for dem. Katrine Bertelsen fra minbaad.dk, bringer her endnu interview med DS-formanden.


Hans Natorp om DS: Nu er balancen i orden

Bådmagasinets betroede kommentator, den kontroversielle KDYer Nicolai Lassen, bekylder DS-formand Hans Natorp for manglende gennemslagskraft, og for sammensætningen af visions-og strategiudvalgene i DS. Hans Natorp forklarer sig her.

Kølbåd til de unge – hvad skal vi vælge? - Deltag i afstemning

Der findes et utal af mindre kølbåde, og skal klubberne vælge båd til de store juniorer, er markedet stort og forvirrende. Hvad skal man vælge, og hvor er DS i den sammenhæng? Steen Wintlev-Jensen fra DS kommer med et bud.

Surf, sejl og ro

Henover sensommeren slår mange sejlklubber dørene op, og inviterer unge sejlere indenfor, så de kan prøve at sejle noget helt andet. De første arrangementer løber af stabelen i weekenden d. 21.-22. august.

Portoforhøjelse, døden for klubbladet

Først forsvandt portostøtten og nu skruer PostDanmark op for prisen. I forvejen vejer udgivelsen af et medlemsblad tungt på klubbernes budget. Minbaad.dk taler med klubber, DS og eksperter.

Frivilligt arbejde: Hvor meget kan man forlange?

Som en kommentar til artiklerne om stævneledelse, efterlyser en læser nogle måder at løse problemerne på.

Stævneledelse 2. del: Det skal være sjovt

Det er sjovt at lave et stævne, og det skal det også være. Ellers ryger motivationen.

Stævneledelse: Hårdt arbejde

I rækken af artikler om frivilligt arbejde har jeg selv haft lyst til at fortælle om hvad der ligger bag et stævne. Alle forberedelserne og om forventninger, både fra klubbens og sejlernes side.

Simpel kapsejlads for begyndere

Når sejlklubbens store juniorer er til stævne, er det oplagt at lave lidt kapsejlads for de mindste. Gode kapsejlere opstår ikke ud af det blå, så det er vigtigt at de starter med forenklede regler, og det er sjovt.