Gå til hoved-indhold

Knarr hjemmeside: En samling PDF’er

For nu at bruge salig Hans Brix ord i en lettere omskrivning så kunne ordene være: "Anmelde dette website! Det skulle da være til politiet!"

Noget om hjemmesider

I betragtning af de bank vi fik i sidste uge over anmeldelsen af Assens Sejlklubs hjemmeside, kommer der her nogle gode om råd, om hvordan det kan gøres.

Formanden der sov på en drømmeseng i DS

Bavaria-sejleren Carl Gerstrøm fra Horsens gik før tid som formand for Sejlunionen på grund af sygdom i familien. Se web-tv med den vellidte formand, der gerne havde taget to år mere på posten.

Klub i Udkantsdanmark kan lave stævner

Kragenæs på Lolland beviste at 157 unge sejlere i 111 både kunne boltre sig i regn og flot natur. Vi taler med stævneleder Stig Knudsen fra Kragenæs Sejlklub, hvor en fjerdedel af medlemmerne hjalp til i Torm Ungdoms Grandprix.

Klubhus fik et løft

Strandby Sejlklub i Nordjylland har netop flyttet sit klubhus 500 meter til en bedre placering. En 110 tons kran var nødvendig, fortæller juniorleder Morten L. Thøgersen.

 

Sponsering af både er ikke kun velgørenhed

Mød Opti-far Peter Hansen, bildirektør i Andersen & Martini. Han forklarer her kort på web-tv, hvorfor han støtter klubbåde trods kriser og til trods for at Børsen ikke længere støtter Firma-DM.

Bestyrelsen er fuldtallig

Jens Erik Hansen fra Århus Sejlklub og Klaus Bentzen fra Bogense Sejlklub indtager de to ledige poster i Dansk Sejlunion bestyrelse.

Det var bedst at slå en streg i sandet

Det mener DS-bestyrelsesmedlem, advokat Jesper Baungaard, med henblik på aftalen om ansættelsesforholdets ophør og hjemsendelse af elitechef Michael Staal. Interview.

 

KOMMENTAR: Fra powerpoint til sejltøj

Erhvervsmanden Michael Staal er nu afløst af topsejleren Thomas Jacoben, som OL-chef. Er det smart? Og var det fair, prompte at sende Staal hjem forleden. Staal blev ikke bortvist, men fritstillet. (opdateret 21.45)

Næstveds Matchrace ønsker studerende

Sejlklubben i Næstved og Dansk Sejlunion har skabt rammerne til Sejl og studér for de unge på byens uddannelsesinstitutioner.