Gå til hoved-indhold

Begyndere vintertrænes af verdensmester

Claus Høj Jensen har kastet sin kærlighed ind i trænergerningen for C-Optimister i Herslev Strand Sejlklub. Vi var med i lørdags til slalomtræning på Roskilde Fjord.

Sejlklubber og skoler smelter mere sammen

Antallet af skolesamarbejder er steget fra 16 styks i 2008 til mere end 60 i 2009. Se opskriften her.

Det blev der sagt på debatmøde i Odense

Læs Sejlunionens stikordsreferat af debatmøde på Scandic Hotel i september og bliv klogere på elite, ungdom, kølbåds-tiltag og meget mere. Det var ikke kedeligt.

Jesper Bank skal inspirere sejlklubberne

På en klubkonference i november vil Danmarks største aktive sejlernavn fortælle om hvorfor han stadig er medlem af Fredericia Sejlklub, selvom han bor i Aabenraa. En masse andre indslag skal også klæde klubbens ledere på, fortæller Thomas Jacobsen fra Sejlunionen.

Vild standerstrygning

60 medlemmer af Korsør sejlklub fik anderledes oplevelse, da klubstanderen skulle stryges i storm.

 

Liv skal reddes til søs - sejlere på skolebænken

Nyt projekt fra Beredskabsforbundet skal lære fritidssejlerne førstehjælp. Torm støtter atter sejlere, der nu kan tage kursus for kun 200 kr.

 

Udlændinge nu vilde med sejlads i Århus

Foreningslivet og sammenholdet på vandet integrerer internationale medarbejdere i Århus. Det viser et samarbejde mellem Sailing Aarhus, Århus Sejlklub og netværket International Community i det internationale sejlerprojekt ”International Sailing Team”. Læs her og få herlig inspiration til din klub. ...

Mere windsurfing i DK

TORM Windsurfingprojektets udstyrsdel er ved vejs ende. 26 klubber har fået støtte til en eller to pakker, med tre brætter og seks rigge i to forskellige størrelser.

 

Klubformand: Medaljer gør det ikke alene

Som formand for en lille breddeorienteret sejlklub, sidder man med fornemmelsen: Så galt kan det for pokker ikke være, når kontroverserne mellem KDY og DS rulles ud på baadmagasinet.dk, minbaad.dk og på sporten.dk (Berlingske), skriver Ole K. Hansen, der her fortæller om hvad man gør i Herslev uden...