Gå til hoved-indhold

Ny Bavaria C38 blev sejlet til Aalborg og Dansk Bavaria Klubs årstræf

Der var fint besøg af en helt ny Bavaria-sejlbåd, da den danske klub i Kr. Himmelfart afholdt årstræf. Båden var sejlet fra Aarhus.

Nu lykkes det endelig - Præstø Sejlklub har kæmpet for nyt klubhus siden 2016

2,5 millioner kroner fra A. P. Møller Fonden gør drømmene til virkelighed i Præstø. Det nye klubhus skal stå klar i 2025.

Sejlklubben Limfjorden i Aalborg vender udvikling - får nye sejlere via folkeskolen og de sociale medier

I en længere periode har der været en negativ medlemsudvikling i de nordjyske sejlklubber, kombineret med en højere gennemsnitsalder, men i Sejlklubben Limfjorden har man vendt udviklingen. Sejladsleder William Jensen forklarer til TV 2 Nord om, hvordan man får nye, unge til.

100 års jubilæum i sigte: Standerhejsning i Rudkøbing Sejlklub

En sikker forårsbebuder i Rudkøbings lystbådehavn er sejlklubbens standerhejsning, generalforsamling og aftenfest. Omkring 50 medlemmer bakkede op om traditionen i den nu 98-årige forening.

1.597 færre medlemmer af en dansk sejlklub i 2023 - bekymrende fald blandt børn og unge

I løbet af 2023 er der helt nøjagtigt 1.597 færre sejlere i fællesskabet. Heraf er 497 af dem forsvundet på grund af en håndfuld klubbers udmelding af Dansk Sejlunion. Antallet af mænd og kvinder i alderen 60+ er dog steget med 277. I 2023 var der 54.281 medlemmer i 248 sejlklubber.

Jollesejlerne samles i Præstø – nyt sejlcenter slog dørene op i weekenden

Præstø skal være centrum for de sydsjællandske jollesejlere, der kan mødes til fælles træning hver tirsdag sommeren igennem. Om vinteren er der søndagstræning med følgebåd.

Anders Kristensen ny direktør i Dansk Sejlunion - vender hjem efter ti år i Kongelig Norsk Seilforening

En gammel kending af dansk sejlsport sætter igen kurs mod hjemlige farvande. Anders Kristensen, der i ti år har stået i spidsen for Kongelig Norsk Sejlforening, overtager direktørposten i Dansk Sejlunion fra den 1. september.

Formand for Dansk Sejlunion Line Markert er klar til at skære i aktiviteter for at undgå nyt underskud

Dansk Sejlunion havde i 2023 et underskud på 1,8 millioner kroner, og organisationens egenkapital nærmer sig 3 millioner kroner. Hør, hvad den 48-årige Line Markert siger til det. Formanden fra Hellerup fortæller ligeledes om klubbernes nye, dyre Ombord-app - men dog ikke hvad den koster at udvikle.

10 sejlklubber i gang med implementeringen af Dansk Sejlunions nye digitale platform Ombord

Dansk Sejlunions nye digitale platform Ombord har henover vinteren gennemgået en grundig test blandt udvalgte klubber. Udrulningen er i fuld gang. Se her hvad det koster.

Claus Høj Jensen modtager Dansk Sejlunions Ærestegn efter tolv verdensmesterskaber i tre kølbådsklasser

Sejlmageren fra Herslev Strand Sejlklub, Claus Høj Jensen, der blandt andet har vundet ti verdensmesterskaber, får nu kæmpe hyldest med Dansk Sejlunion Ærestegn - Unionens fineste hæderstegn, der blandt andet tildeles på baggrund af ’markante sportslige resultater’.