Gå til hoved-indhold

OMBORD app gør det administrativt lettere for sejlere og frivillige i klubberne

Med Dansk Sejlunions nye OMBORD kan du 'putte din klub i lommen' og dermed nemt booke en båd, se events og aktiviteter i klubben, tilmelde dig undervisning og planlægge en tur via søkortet uden at skifte mellem tre eller fire forskellige apps og hjemmesider.

Dansk Sejlunion fik underskud i 2022 på en halv mio. kroner, i 2023 budgetteres med 1,5 mio. kr.

Et forventet underskud på en million kroner er reduceret til det halve. Det viser Dansk Sejlunions årsrapport, der netop er offentliggjort. Samlet set har aktiviteten i 2022 været noget højere end forudset i budgettet. På lørdag 25. marts er der generalforsamling i Odense.

Børn og Båd - KØS Sejlsport er klar med nyt koncept

Drømmer du om at give glæden til havet videre til et barn du kender? Så får du muligheden her i København i Svanemøllehavnen fra 1. maj. Du behøver ikke selv at være mor eller far - du kan også tage din niece eller naboen søn med.

Egense Sejlklub satte overvågning op uden bestyrelsen godkendte - klubben taber atter sag om eksklusion

Ekskluderede medlemmer af Egense Sejlklub, der har genvundet deres medlemskab efter en retssag, er fordoblet. Det sker, efter at Morten Brøndums eksklusion fra sejlklubben fra Limfjorden nu er dømt som ulovlig af Retten i Aalborg. Klubben har meldt sig ud af Dansk Sejlunion.

Aarhus Sejlklub og Træskibsforeningen Aarhus presset - ingen vil være formænd - fik 3.700 mails på et år

I Aarhus Sejlklub var der ingen ny formand på generalforsamlingen den 26. januar, og Træskibsforeningen Aarhus ser frem mod en generalforsamling, hvor ingen har meldt sig som kandidat. Formand fra Aarhus Sejlklub Ib Tranberg fik 3700 mails på et år.

Admiralen og Admiralinden, ildsjælene Rita og Peter Ambs, forlader broen i Vallensbæk Sejlklub

- Sjældent har så få gjort så meget for så mange. Det er vel det mest rammende historiske citat som dækker over æresmedlemmerne Rita og Peter Ambs, som nu efter mere end 40 års frivillig indsats i Vallensbæk Sejlklub, om ikke flager ud, så trækker sig en smule længere tilbage.

Torsdagsholdet i Skælskør Amatør-Sejlklub modtager støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden og VeluxFonden

Sejlklubben, der er kendt for Harboe Cup har modtaget støtte på 35.000 kr. fra Sparekassen Sjælland Fonden og 30.000 kr. fra VeluxFonden til indkøb af værktøj til klubbens Torsdagshold, der er en række frivillige, der mødes hver torsdag.

 

 

Sundby Sejlforening er - efter indsats for kvinder - nomineret til prisen som Årets Idrætsforening 2022

Prisen er 100.000 kroner til vinderen, som afsløres under DR's store SPORT 2022-show i Jyske Bank Boxen. Baggrunden for nomineringen skyldes en kæmpe indsats, som klubben på Amager har gjort for at gøre sejlsport tilgængeligt for kvinder med WOW i Sejlsportsligaen.

Match Race Denmark i Middelfart har i 25 år sendt et utal af mennesker på vandet

Jubilæum. Gennem de 25 år hvor Match Race Denmark har eksisteret, har firmaet introduceret og understøttet sejlsport til et utal af mennesker, fortæller den frivillige sejler Christian Thomsen på vegne af Middelfart Sejlklub og Match Racing Denmark.

Retten i Aalborg: Eksklusion af sejler i Egense Sejlklub var ulovlig

En kløft så dyb som Marianergraven er de seneste år gravet mellem et antal medlemmer af Egense Sejlklub og klubbens bestyrelse. Konflikten har bl.a. handlet om beskyldninger om alkohol- og narkomisbrug, udelukkelse fra gæstehavne, ulovlig videoovervågning m.m.