Gå til hoved-indhold

Roskilde Sejlklub vinder Klubudviklingsprisen 2024 - klubben har opnået medlemsvækst på 200 nye medlemmer

Gennem en årrække har Roskilde Sejlklub haft et mål om at få flere medlemmer – med succes. Det er sket ved at fokusere på tre temaer med både rekruttering og fastholdelse af medlemmer. Roskilde Sejlklub modtog årets Klubudviklingspris på Dansk Sejlunions generalforsamling i Svendborg.

 

Ann-Marie Mohr og Jeff Beck skal sammen stå i spidsen for KDY

Danmarks største sejlklub har fået ny ledelse efter Anders Myralf er trådt tilbage som direktør. Den nye, erfarne ledelse skal sikre, at det også i fremtiden er attraktivt at være medlem af KDY som såvel tur- som kapsejler.

Dansk Sejlunions årsregnskab 2023 er landet med stort underskud: Finansiel situation er bekymrende

Et underskud på 1,8 millioner kroner vækker bekymrede panderynker hos Dansk Sejlunion. Også i 2024 budgetterer formand Line Markert med underskud.

I over ti år har Kay kæmpet for at flage med Dannebrog på sin lystbåd – nu lykkes det endelig

Formanden for den dansksindede sejlklub i Flensborg, Kay von Eitzen, smiler stort for tiden. Fredag kom det nemlig frem, at han efter flere års kamp nu lovligt kan sejle under dansk flag.

Kampvalg i Dansk Sejlunion: Fire kandidater kæmper om tre bestyrelsesposter

Fire kandidater skal sorteres til tre bestyrelsesmedlemmer, når Dansk Sejlunions generalforsamling afvikles den 16. marts i Svendborg. Line Markert er på genvalg til posten som formand for bestyrelsen.

Mød fem nominerede kandidater til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2024 og stem

Herunder kan du læse om dette års nominerede kandidater til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris. Alle i Sejlerdanmark kan stemme på sin favoritkandidat til og med 1. marts. Afstemningen er vejledende i forhold til priskomitéens endelige beslutning.

22 gode ideer til at gøre din sejlklub miljøvenlig - brug el-påhængsmotorer til klubbåde

Eller hold et årligt loppemarked, hvor man kan sælge/købe sejlertøj og maritimt grej. Lav en klubaften, hvor I syr tasker eller sækkestole af gamle sejl eller brug gammelt tovværk til måtter. Dansk Sejlunion giver miljø-ideer. Ved tyve miljøforbedrende initiativer certificeres man som ’Miljøvenlig…

Har I sjove og lærerige aktiviteter i jeres sejlklub? Så støtter Hempel Fonden med op til 30.000 kr.

Frivillige klubber og foreninger kan få fingrene i støtten, hvis maritime aktiviteter for børn og unge sættes på programmet. Næste ansøgningsfrist er den 11. februar.

Fyret direktør Jon Koch Hansen for Sailing Aarhus nu ansat som leder af Aarhus Int. Sejlsportscenter

Bestyrelserne i Aarhus Internationale Sejlsportscenter og Sailing Aarhus valgte i efteråret at samle administration og ledelse i én stærk enhed for at sikre de bedst mulige betingelser for den fortsatte udvikling af sejlsporten. Jon Koch Hansen tager nu hele ledelsen, mens Thomas Capitani blev…

Tera-sejlere fra hele verden samles til VM 2024 i Greve

Op mod 80 sejlere ventes til start i august, hvor verdensmesterskabet løber af stablen på Køge Bugt. Efter det aflyste corona-VM i 2021 er stævnet et kærkomment plaster på såret for de lokale arrangører.