Gå til hoved-indhold

Redningshelikopter fra Forsvarskommandoen i Skrydstrup gik forgæves på vingerne - 39-årig sigtet

39-årige ejer af en redningsflåde nu er sigtet for unødigt at have tilkaldt hjælp. Hundepatruljer lokaliserede festen i Vejle, hvor politiet hurtigt fandt redningsflåden og beviser fra tidligere afskudte nødblus liggende ved siden af.

Spar på strømmen: Med CO2 har kemiker omdannet havvand til drikkevand

Med den nye metode kan havvandet forvandles uden brug af den værdifulde strøm. En smart teknologi, der blandt andet kan anvendes i redningsbåde og på langturssejlere.

Dansk Søredningsselskab åbner 12. redningstation i Assens

Stationen i Assens har været længe undervejs. På grund af corona-pandemien har det taget tid at uddanne, træne og at få båd og landfaciliteter på plads. Men nu får sejlerne mere tryghed fra de frivillige reddere.

Verdens største bådudstilling boot Düsseldorf 2021 holdes til januar mens Paris Boat Show aflyses

Den franske marineindustri FIN (la Fédération des Industries Nautiques) har i dag fortalt at udstillingen i december lukkes. Men den tyske kæmpe-udstilling boot til januar 2020 bliver til noget.

WaterWorld-elmotorer - nu også til sejlbåde op til 12 tons

De elektriske indenbordsmotorer fra hollandske WaterWorld har fået en storebror, en 15 kW lydløs power, der også er til større sejlbåde, fortæller Solbaaden.dk fra Aarhus.

Svenske Sjöfartsverket giver erstatning til dansker, der knækkede mast under Falsterbokanalens bro

Nu kan danske Niels Westh skrotte sin båd og købe en ny. Det sker, efter at en bro uden varsel lukkede sig over sejlbåden, efter ambulancer skulle passere broen, der var fjernbetjent.

Sjov hydrofoil-cykel Manta5 nu i København

Motion til søs. 10-20 km/timen kan man cykle på den newzealandske hydrofoil-cykel, der skulle være sin første af slagsen i verden. På video ses at man let vælter de første gange. I dag kan man prøve cyklen til 76.000 kr. i Nordhavnen i København.

Sådan freestyler Therese Taabbel - video fra Grækenland

- På grund af verdenssituationen lige nu er mine VM-stævner blevet aflyst. Derfor fokuserede jeg i stedet på at øve nye tricks, hvor jeg “normalt" kun træner mine faste tricks, som jeg altid skal kunne sætte til konkurrencer, forklarer femdobbelt danmarksmester Therese Taabbel.

Ny Hempel-fabrik i Kina kan årligt producere 200.000 tons maling

Den danske malingsproducent har i dag taget første stadestik til en ny fabrik i Zhangjiagang, Kina. Fabrikken bliver den største i regionen.

Drama i Ballen Havn: Politiet fandt amfetamin, hash, marihuana og kokain i 68-åriges båd

Flere betjente stod sent om aftenen klar ved Ballen Havn på Samsø, da en 61-årig og en 68-årig mand kom sejlende ind i to mindre både, lyder det fra politiets døgnrapport.