Gå til hoved-indhold

Bliver Olsen 370 og Dragonfly 28 Årets Båd?

BådNyt har indstillet to danske både, der er til eksamen fra 16. til 20. november i Barcelona, hvor journalister fra 11 europæiske bådblade tester til Årets Båd. "Begge både har vinderchancer," mener Morten Brandt fra BådNyt.

Lidt færre besøgende til hanseboot

I 2008 besøgte 96.059 personer hanseboot. I år kom færre, viser nye tal fra Hamborg. 62 procent af gæsterne gik efter sejlbåde.

Derfor blev Tur 84 knust - har du et godt råd?

Ejeren af Tur 84 forklarer til minbaad.dk hvad der gik galt, da båden drev ind på stenene og blev totalskadet i Rungsted.

Politi og brandvæsen kørte forgæves

SOK informerede ikke Helsingør Politi om at redningsaktion var afsluttet, for politi og brandvæsen mødte talstærkt op i aftes på Rungsted Havn - efter Tur 84-sejlere var i land. Se billedeserie af forlis.

Esse 850 med sænket efterårspris - se nu web-tv

JMarine fra Roskilde har overtalt producenten af Esse 850 til en dansk kampagne. Se prisen på den moderne klassiker, der er rost til skyerne af bådpressen.

 

Sejlbåd er totalt smadret i Rungsted

En Tur 84 drev på stenene i Rungsted Havn i hård sydlig vind. Hjemmeværnskutter opgav at trække den hullede båd væk, oplyser Anders Søderberg fra ShipShape.

Passage med 23 knob under Storbæltsbroen

Verdens største krydstogtsfartøj, 'Oasis of the Seas' til 8 mia. kr., strøg klokken 00.18 med en uhyggeligt lille marginal under Storebæltsbroen. Se nu video af gennemsejling i nat.

 

Limbo under Storebæltsbroen i aften

”Oasis of the Seas” er syv meter for højt til at passere Storebæltsbroen. I dag ved lavvande gør verdens største passagerskib det alligevel, skriver berlingske.dk. Båden har plads til 5.400 gæster.

Giv et bud på Baggers båd - prisidé 15 mio. kr.

Stein Baggers luksus-yacht kan blive din, hvis du inden 10. november kl. 12 afgiver det vindende bud til Tempo Bådsalg på en Fairline Squadron 78, skriver epn.dk.

 

Populær Bavaria 32 kom til Danmark i denne uge

Første Bavaria 32 Cruiser er i Egå. På to måneder er der solgt 120 styks. Se hvor mange både importør Michael Floor forventer at sælge. Tjek prisen og se på web-tv, hvordan tyskeren, med Farr-design, sejler.