Gå til hoved-indhold

Dansk besætning ramte genstand i Stillehavet og 50 fods sejlbåd sank hurtigt

Men besætningen blev reddet efter de kaldte mayday og gik i redningsflåde. Båden S/Y Gwendoline M. er en tyskbygget stålketch på 50 fod, der ramte et flydende objekt som resulterede i, at de mistede roret og begyndte at tage vand ind.

Søværnets 62 fods Svanen knækker mast efter røstjern forlod dækket

Kl 04.00 i morges, 21 sømil fra Rønne i 10 m/sek., rives et af styrbord røstjern op af dækket på Svanen, så en 23,5 meter høj mast knækker lige under nederste sæt sallingshorn, fortæller minbaad.dks øjenvidne Anders Liebst, der er på Bornholm.

Grundstødning: Sådan gør du, hvis du støder på grund på sejlturen

Hvordan kom du ind på grunden, og fra hvilken vej går vinden, er blandt de spørgsmål, du bør stille, hvis kølen har ramt havbunden. Det forklarer Søsportens Sikkerhedsråd i artikel, der forbereder sejlerne på de oftest ufarlige grundstødninger.

Fire sejlere reddet i voldsomt vejr - redningsbåd måtte opgive

I en nyerhvervet fiskekutter kom tre mænd og en kvinde i alvorlige problemer på Aarhusbugten. Natten til onsdag sprang båden læk, hvorefter redningsaktion med både og helikopter blev iværksat. Reddere på 8,5 meter lang gummibåd var tvunget til at vende om.

Historisk træf: Fire sejlskibe samlet i byen, hvor det hele startede for 100 år siden

Da Fyn Rundt-skibene fredag ankom til Faaborg, var det maritimt-historiske minutter, der tikkede på uret. Fire bevaringsværdige skibe med samlet næsten 500 år under kølen vendte tilbage til deres fynske rødder.

Lodsens Dag tog uventet drejning i Dragør: To sejlere reddet i land

De besøgende ved den årlige lods-dag fik en uventet oplevelse med i bagagen, da to sejlere kom i problemer på lavt vand lørdag aften ud for Dragør Fort. Lokale sejlere bragte de nødstedte i sikkerhed, mens en redningsbåd bjærgede båden.

X99'er driver på Avernakø Rev - fire sejlere reddet i land i hård luft

Helikopter og Falck-reddere var på pletten, efter at uheldig X99-besætning drev på revet på Avernakø på Sydfyn i 12 m/sek. Minbaad.dk har et vidne, der overværede episoden og en fotograf på stedet. Båden banker stadig på revet.

Københavns Vestegns Politi øger deres synlighed i Køge Bugt og Kalveboderne

Som ansvarlig bådfører sejler du selvfølgelig ædru og har bevis til at føre din båd. Der er redningsveste til alle, store og små – og vi anbefaler, at alle ombord altid har en fastspændt vest på ude på vandet. Og, skriver politet videre: Træn gerne procedurer for brand, tilskadekomst og...

Hanse, Dehler, Marex og Targa klar til Copenhagen Boat Show

Reese Marin er klar til den flydende bådudstilling i Ishøj i slutningen af næste måned og med masser af optimisme efter salg af både sejl- og motorbåde i juli.

Volvo viser nye modeller frem ved Copenhagen Boat Show

Tempohuset i Ishøj og Volvo Danmark har landet en to årig aftale til Copenhagen Boat Show den 30 augugust til 1.september 2019.