Gå til hoved-indhold

Simon bor året rundt i en Sweden Yachts 34 - månedlig havneleje på 1.730 kr.

Drømmen om at købe en stor båd, smide fortøjningen og sejle jorden rundt får Simon Linder-Madsen til at arbejde målrettet på projektet. For ham er det samtidig en billig måde at bo på. Noget, han har gjort hele 2021 i Egå Havn. Minbaad.dk var om bord.

Renoveret redningsbåd fra Sverige til Kerteminde - med opvarmet styrehus

Lige efter påske glæder den frivillige redningstjeneste i Kerteminde sig til at modtage deres nye båd - en 100 procent renoveret redningsbåd fra Sverige med opvarmet styrehus. Det fortæller Dansk Søredningsselskab.

Travlhed på havnen i Haderslev hos X-Yachts - langt mere end sidste år

Der er optimisme i bådbranchen, det giver travlhed før påske og en overvældende ordreindgang i sommeren 2020 hos X-Yachts kan mærkes på havnen i Haderslev lige nu, for der rigges og klargøres X-Yachts ”som aldrig før".

Banedanmark lukker broklap på Frederik IX’s Bro i Nykøbing F. fra 9. august

Banedanmark ser sig ikke i stand til at udskyde signal- og sporarbejderne. Ifølge myndighederne kræver det lukning af broklappen på Frederik IX’s Bro i Nykøbing F. fra 9. august med undtagelse af nogle weekender i august og i dagene før Guldborgsund Baltic Race den 26. - 28. august.

Miljøstyrelsens tips til at begrænse udledning af bundmalingens biocider

Husker du at passe på miljøet i havnen? Lægger du eksempelvis en presenning under båden, når den males eller slibes, så materialet bliver lettere at opsamle? Og fejer du det sammen og afleverer det i havnens miljøcontainer?

Den grønne omstilling rammer den blå sport: Ny bæredygtighedspris til sejlklubber og projekter

Som blå sport har sejlerne et medansvar for havet. Derfor indstifter Dansk Sejlunion en ny bæredygtighedspris, der skal motivere havets brugere til et større grønt fokus.

Ny Hallberg-Rassy 400 med større cockpit

Den nye Hallberg-Rassy 400 bliver med dobbelt rat, en moderne og effektiv skrogform og med dobbelt ror samt en let håndterbar rig. Samtidig er cockpittet blevet større, forklarer Hallberg Rassy i Sverige. Båden flyder til august.

 

Blå Oplevelser: Danske Tursejlere vil formidle natur-og kulturoplevelser - Nordea-fonden støtter

Ambitiøst projekt fra Danske Tursejlere vil formidle natur-og kulturoplevelser ved de danske fjorde og kyster. Nordea-fonden støtter med 1,5 mio. kr. ud af det samlede budget på 2,5 mio. kr.

Den solide Grinde er eksporteret til hele verden

Grinden, tegnet af Peter Bruun, er lidt underrigget, så den passede ind i IOR-reglen som halvtonner i 1974. Ortopædkirurg Allan Rye fra Samsø fortæller om sin båd, der er bedst på kryds.

Capri Sun-milliardærens superyacht smadrede i slowmotion ind i havnefront på caribisk ø

Den turkisfarvede yacht på 77 meter smadrede med lav fart ind i havnefronten ad to omgange og pløjede sig nærmest i slowmotion gennem flere broer og både, inden den blev stoppet. Det var angiveligt en computerfejl, der var skyld i, at motoren ikke kunne slå bak.