Gå til hoved-indhold

Floor solgte i Helsingør - Se Greenline-video

Der røg fx en ny Bavaria 32. Vi var med og teste ny Greenline 33, der var herlig lydløs at sejle med el-motor, men stærkt gik det ikke.

Stein Baggers omtalte luksusyacht er solgt

Tempo Bådsalg i Ishøj har solgt Fairline 78 Squadron, der var til salg for 15 mio. kroner. Salgspris og køber er hemmelig.

Fuld skrue på Boat Show 2011 i Fredericia

Der er både tradition og fornyelse, når Fredericia Boat Show løber af stabelen i februar og marts. Udstillingspriserne er sænket efter skilsmissen fra brancheforeningen Danboat.

 

Sejlere pas på - måske ingen redningshelikopter

De danske redningshelikoptere, der blandt andet hjælper nødstedte til søs, kan foreløbig stadig gå i luften. Men spørgsmålet er, hvor længe på grund af askesky.

 

Nordship 360 i fuld fart

Nordship 360 testes i øjeblikket. Båden har moderne sejlegenskaber, siger BådNyt. Vi har netop talt med Jørn Olesen fra firmaet ved Kolding.

Udstilling i Helsingør - Bavaria rykker ud

Floor Marine i Egå har sejlet fem Bavaria-sejlbåde og en Greenline Hybrid motorbåd til Helsingør. Lørdag og søndag er der udstilling. Bådsalget er på vej ud af krisen, mener Michael Floor.

Optimistiske tal fra kæmpe bådproducent

Bénéteaus omsætningstal tyder på, at salget øges med 15 procent fra 2009 til 2010. Herhjemme mangler stadig en forhandler af Beneteau-sejlbåde.

 

Opvarmning til Barcelona World Race til december

29-årige brite Lia Ditton er blandt de flottere sejlerkvinder på den internationale scene. Hun blev nummer 9 med sin makker, da de roede over Atlanten.

Jens Dolmer tog 15 år tilbage i tiden på Oure

Volvo Ocean Race-sejleren Jens Dolmer holdte foredrag forleden på Oure. Her startede han sin karriere med Radich og Jesper Feldt. Vi har talt med

jordomsejleren, der sejler med i næste Volvo-sejlads - Dolmer skal vælge hold...

Se Søsportens Sikkerhedsråds nye site

Her findes råd til planlægning af sejlads, men også pjecer og statistik om fritidsulykker til søs.