Gå til hoved-indhold

Ny energi-sejlbåd på vej til Greenpeace

Greenpeace får det tyske værft Fassmer Shipyard til at bygge et nyt 57 meter flagskib til miljøorganisationen. Rainbow Warrior III bliver med avanceret grøn teknologi.

Kan bådbranchen snart ånde lettet op?

For nu er forbrugerne måske endelig på vej op af sygesengen, siger økonomer til Politiken. Salget af brugte både er gået op igen, fortæller forhandlere.

 

Nødraket fra en bil

Grove drengestreger i Grenaa afstedkom udrykning af patruljevogn, helikopter og flådefartøj, skriver jp.dk

 

Dehler 29 til 445.000 kr.

Den nye Dehler-importør, Morten Nielsen fra Dragør, fortæller om optimisme ved hanseboot i Hamborg, der kører frem til næste søndag.

Ny Farr 25 på vej - afløser af X-79?

Ny Farr 25er, bygget i Tyrkiet, er udtryk for ny generation af sportsbåde med bovspryd og kulfiber. Sportsbåde-sejler glæder sig.

35 medarbejdere fyret efter brand

Da en voldsom brand natten til tirsdag 24. marts i år raserede produktionshallerne ved Bachs Bådværft på havnen i Hvalpsund, var det et livsværk, der gik op i flammer. Et sted hvor Vivace 34 akkurat overlevede.

Laser-lys mod fotografer

Den russiske mangemilliardær Roman Abramovics nye superyacht Eclipse, der for nylig lagde til i Frederikshavn under en prøvesejlads, er angivelig beskyttet mod nysgerrige paparazzi fotografers linser, ved hjælp af et særligt laserlys der blænder kameraer.

 

Jefa Steering mistede 60 procent af omsætning

Efter finanskrisen sank interessen for nye lystbåde, og dét har Jefa Steering mærket. Virksomheden, som sælger styregrej til nye både, mistede på kort tid 60 procent af omsætningen og har næsten halveret sin bemanding til nu 12-15 ansatte, skriver ErhvervsBladet.

 

X-Yachts: Sejlere køber både nu

På fredag starter Nordeuropas største bådudstilling, hanseboot i Hamborg. Her mødte vi X-Yachts salgsdirektør Niels Thomsen.

Dehler-salg til Dragør

Scandinavian Yacht Center Dragør A/S er ny Dehler forhandler, fortæller importør Morten Nielsen. I forvejen forhandler firmaet Hanse Yachts. Dehler sælges også i Fredericia.