Gå til hoved-indhold

Færre osere og flere købere på Bella

Efter to års krise er der atter gang i salget af både og udstyr. De fleste udstillerne på Både i Bella notererede sig flere købere, selv om der var færre gæster i år med 35.800 mod over 41.000 i 2008.

 

Én tilbudsjolle tilbage

4 ud af de 5 RS100'ere som Børresen sælger med 10.000 kr. i rabat, er solgt på Bella. I morgen er sidste chance. Pris: 59.198 kr.

 

BådNyt og Minbaad.dk indgår strategisk samarbejde

Danmarks mest læste bådmagasin, BådNyt, og Danmarks hurtigst voksende digitale bådmedie, Minbaad.dk, har benyttet Både i Bella 2010 til at indgå et omfattende strategisk samarbejde.

 

Danboat stemte for Bella

Danboats generalforsamling gav i går den siddende bestyrelse, med formand Lars Ive, mandat til udstillingsstrategi om årlige udstillinger i Bella Center og Marselisborg. Spørgsmålet er nu, hvad Fredericia Boat Show gør fremover?

Skæbnemøde i Bella i dag

Bliver bådbranchen delt i to efter dagens ekstraordinære generalforsamling? Flere jyske og fynske forhandlere ønsker nemlig ikke at udstillingen skal køre de næste fem år i Bella, som Danboat ellers har aftalt med Bella Center.

Se ny OK-jolle i Bella

Nakskov-sejler og skrap håndværker Freddy Ottosen har bygget en ny o'Donnell OK-jolle, der ligner en million. Vedligeholdelsesfri glasfiberjoller vinder ind i OK-klassen.

Forhandlere i Bella: Vi er ude af mørket

Om det er en motorbåd til 120.000 kroner eller en X-Yachts til adskillige millioner kroner er meldingen den samme i Bella Center. Der er efter to års krise atter gang i bådsalget.

RS100 take off i Bella

Den nye RS100 enmandsjolle er over startlinjen i Bella med tre både solgte i starten af udstillingen. Læs artikel fra minbaad.dks fotograf Søren Svarre.

match21: Ny sexet matchracer og klubbåd

Til juni flyder Greulich og Skouenborgs match21er. Lars Olsen har designet tremandsbåden, en konkurrent til Ynglingen. Pris: 200.000 kr. sejlklar. Se ny stregtegning.

Masser af plads i Bella

I går var der kun 1509 besøgende til Både i Bella mellem klokken 13 og 19. Men flere udstillere har alligevel et godt salg. 13.697 var på besøg lørdag og søndag.