Gå til hoved-indhold

Nordship 360 DS nomineret til Årets Båd

Den danskbyggede Nordship 360 DS er nomineret til European Yacht of the Year 2010/2011. BådNyt har en finger med i spillet. Nordship 360 DS skal nu kæmpe mod Xc 38.

Køb en Farr 40 og få et sponsorat

Ebbe Elmer sælger sin Farr 40 gratis på mitbaadmarked.dk. Du kan gøre det samme. Det virker, for du bliver meget synlig.

Xc 38 nomineret til Årets Båd i Europa

XC 38eren der først flyder om få måneder er allerede nomineret til Årets Båd i luksusklassen. BådNyt er med til at afgøre prisen.

42-årig druknet

En speedbådsulykke kostede søndag aften en 42-årig mand livet. Manden faldt over bord, da hans speedbåd kæntrede en kilometer ud for kysten ved Bøjden strandpark nær Fåborg. Opdateret kl. 07.47

 

Nye prisgunstige familiebåde fra Bavaria

Farr Yacht Design har lagt know-how i Bavaria's nye familiecruisere på 36 og 40 fod.

 

Norge sætter fokus på sikkerhed for lystsejlere

De seneste ti år er 320 mennesker omkommet under lystsejlads. Det blev markeret ved en stor højtidelighed på Honnørbryggen i Oslo i går

De svenskere

Dagens grin fra blur.se

Perfekt Sankt Hans bål

Jesper Sommer faldt over det her bådvrag. Han er nu med i konkurrencen om Årets Bådvrag. Sponsor til de tre bedste billeder.

Skatteministeriet får medhold i Højesteret

Jet-Trade må ikke sælge jetbåde, jetski og bådtrailere i Århus og lade kunderne afhente varerne i Tyskland, så de kan spare moms.

 

Runa er ikke ældste sejlførende lystbåd

Sejlkutteren Mai fra 1901 er ældre, siger en sejler fra Sundby. Danmarks Museum for Lystsejlads udpeger syvmeter Runa som ældst, men Jørgen Vaaldsgaard mener, at der er mange ældre både derude.