Gå til hoved-indhold

Ansvarsforsikring dækker ikke flammer fra nabobåd

Bliver din båd antændt af naboens flammer, så får du ofte ikke en krone med en ansvarsforsikring, fortæller Gert Toft fra Pantaenius, der har to både involveret i Ishøj-brand.

Flere læser minbaad.dk

Næsten 20.000 sejlere læser nu minbaad.dk, et site for kapsejleren, der også er til tursejlads. Big Boat og Palby Fyn Cup hitter, mens få vil læse om OL-sejlerne.

Råhygge for X-79ere

Lørdag den 5. juni holder X-79 klubben en trim og hyggedag til Ven.

Tragisk sejltur

En 64-årige sejler har været forsvundet siden Pinsen, hvor han i en Junker 22 sejlede fra Limfjorden mod Grenå.

Er sejlklubben et godt scorested?

Vi kender mange parforhold, der fx er opstået i KDYs matchrace-center, men er det generelt for sejlsporten? I rosporten er det legitimt at lede efter en kæreste - uden at ro.

Sejlere har øget risiko for kræft i huden

Mange sejlere glemmer at beskytte sig i solen ude på vandet. Faktisk har sejlere 2-3 gange større risiko for at udvikle kræft i huden end folk, der ikke færdes på vandet. Forleden blev Kræftens Bekæmpelse Solkampagne 2010 startet i Tuborg Havn hos KDY. Se video.

 

Minbaad.dk fremhæves i Journalisten

Vi nævnes i stor artikel i fagbladet Journalisten: 'Rumlen i underskoven', der fortæller at internettet har stjålet publicerings-monopolet. 19.500 sejlere læser minbaad.dk hver måned. Besøgstallet er 72.000. Se liste over andre nye sites med succes.

RS100 er vild - prøv hende i Kerteminde

Vi har testet den populære RS100, der får en OK- eller Laserjolle til at ligne en klinkbygget spejderbåd. Se 54 sekunders web-tv og billeder af fotograf Søren Svarre.

Bådudstyr og både på Nyborg Lystbådehavn

I morgen og på lørdag rykker Nyborg Marinecenter og andre ud med forårstilbud. Jazz bliver der også.

 

Flere skypumper i Danmark

Vi kan godt se frem til flere skypumper i danske farvande, hvis temperaturen bliver ved med at stige. Læs også om bornholmere, der fik syn de sent glemmer.