Gå til hoved-indhold

Gæt en båd - Svar: Malø 37

Kender du denne båd, som minbaad.dk var om bord i forleden? Nu giver vi dig svaret på det flotte, svenske møbel. Og se også billeder.

Et barn kan nu sejle en Jeanneau til kaj

Se video af nyt system, 360 Docking, hvor en Jeanneau-sejlbåd sejler sidelæns eller drejer om sig selv via et joystick.

Bådebyggeren Knud Olsen er død

Konstruktøren af OK-jollen, Bandholm, Nordisk Folkebåd og mange flere, er død i en alder af 90 år. Se video-interview med Knud Olsen fra NM i Kragenæs.

X-Yachts bygger ny Xp 44 til IRC-regel

X-Yachts, der i weekenden har flydende bådudstilling med bl.a. den nye XC 38, kommer snart med en helt ny model Xp 44 Performance Cruiser-Racer med kulfiber-bovspryd. Båden afløser den 2,2 ton tungere X-43.

73-årig kapsejler faldt i vandet og druknede

Niels Hede-Nielsen, der i 35 år deltog i Kielerugen i træk, blev set falde i vandet fra en bådebro i Horsens Lystbådehavn før en aftenkapsejlads.

 

Spækhuggerens historie nu som bog

I forbindelse med Spækhuggerens 40 års jubilæum har Spækhuggerklubben udgivet en bog om den populære båd.

Azuree 40 er Stig W's drømmebåd

Stig Westergaard er til den nye italienske Azuree 40 Cruiser, som han har testet i Tyrkiet og er kommet med input til, skriver BådNyt i næste nummer.

Ny tjekket Grand Soleil 43 med i Watski2Star

Lars Nordbjærg og Jacob Groth skal sejle den på fredag i Helsingør. Vi var om bord i italieneren med Henrik Reese. Se billeder.

Hanse 545: Meget båd for 2,6 mio. kroner

Hanse havde største sejlbåd under Århus Flydende Fritid. Vi nåede at sejle den flotte dame, der også stod på grund i havnen.

Mere end 7000 sejlere var til Flydende Fritid

Tallet er lavere end forventet af mange, alligevel virker udstillerne tilfredse. Birger Hansen fra X-Yachts forventede 7000 besøgende og sådan blev det. Udstillingen slap for regn.