Gå til hoved-indhold

Afløser til X-79er er stærkt på vej

I Istanbul flyder den ny Farr 25. Kerteminde-sejler er kontaktperson på den 930 kilo racer, der let kan blive et hit. Som et af de første medier i verden bringer vi billederne.

Jeanneau nu kun hos Tempo Bådsalg i Ishøj

Reese Marin A/S i Aabenraa stopper ved årets udgang med at forhandle nye Jeanneau sejlbåde i Jylland og på Fyn.

 

Danboats bestyrelse går af i utide

Danboats bestyrelse havde et flertal i mod sig efter de forslog, at bådudstillingerne fremover kun foregår inde i Bella Center og ude i Marselisborg. Læs interview med en skuffet formand Lars Ive, der ikke vil klæbe til taburetten.

Dehler 32 på vej

Se den på Boot i Düsseldorf fra 23. januar. Båden er til at betale, da Dehler nu har fællesindkøb med ejeren Hanse Yacht.

Bådkommissæren åbner igen efter konkurs

Kerteminde-butik og forhandler er på benene igen fra 7. december.

Dufour med vinkælder

En vinkælder er medvirkende til at Dufour 405 blev nomineret til Årets Båd 2009/10 i Europa, fortalte Dufour-mand.

Find en fejl...

Førstegangskøber kvajer sig.

Sejlerbutikken indgiver konkursbegæring

10 mand er netop fritstillet i maritime forretninger i Svendborg, Faaborg og Middelfart. "Der er ikke flere penge i kassen efter underskud i to år," siger bestyrelsesformand for sejlerbutikken.dk, Jens Engqvist i dag til minbaad.dk

Stefan Myralfs udvisning

Vores uofficielle reporter Jørgen Jensen mødte Hellerup-sejleren i Gentofte Skøjtehal. Læs hvorfor Elvstrøm burde have nr. 99 i sejlet.

Skal vi køre en sejltur?

WaterCar Python er en supersmart bil, og samtidig har den tilsyneladende fine sejlegenskaber både hvad angår vejr og fart. Læs artikel og se film.