Gå til hoved-indhold

Danmarks samlede havplan er klar - få oplysninger om dit lokale farvand i smart oversigtskort

Mange siders avanceret lovtekst er droppet til fordel for et innovativt danmarkskort, der gør det nemt at finde de nødvendige oplysninger i Danmarks første samlede havplan. Havplanen er samtidig den første digitale af sin slags.

Tilbageholdt fragtskib flygter fra Svendborg i ly af natten

Med slukket AIS forsvandt fragtskibet Aaron fra havnen i Svendborg i starten af oktober. Søfartsstyrelsen er nervøse for sikkerheden ombord.

Omtalt sejlbåd fjernet fra Djurslands kyst efter særlig aftale

Det er lykkes Norddjurs Kommune og ejeren af den tilsyneladende efterladte sejlbåd at udarbejde en aftale, der har gjort det muligt at fjerne båden. Bådejeren kan tilbagekøbe båden, hvis han ønsker det.

Blærerøvens foredrag - sejlerpigernes udfordringer: Hold hovedet koldt og mandens ego varmt

Kendissen og sejleren Mads Christensen er i byen med en munter foredragsaften, der tager temperaturen på sejlerlivet. Han ved, hvad han taler om, når han fra den 1.-4. november går på scenen i henholdsvis Slagelse, Horsens, Nyborg og Skørping.

 

Michael Laudrup er en større sportsstjerne end Paul Elvstrøm - viser afstemning

I anledning af Danmarks Idrætsforbunds 125 års jubilæum blev der lørdag aften afholdt et stort show, hvor de sidste 125 års største sportsstjerner blev hyldet i DR's Koncertsal. Laudrup slog den firedobbelte OL-guldvinder Paul Elvstrøm. Jesper Bank var i top 125.

Beneteau vil score førstegangskøbere med ny Beneteau Oceanis 34.1

Vi husker vores første kærlighed. Og derfor er 34-fods klassen indgangen til kunden for mange bådproducenter. Det har Beneteau forstået. Nu sender værftet Beneteau Oceanis 34.1 på markedet.

 

 

Bådebyggerens tjekliste til vinterklargøringen

Efteråret er over os med regn og rusk. Bådebygger Jørgen Jensen og andre har samlet en tjekliste med gode råd, så du husker det hele, når båden skal på land.

Slip af med skimmelsvamp i båden - sørg for udluftning

Skimmelsvamp under dæk kan hurtigt blive et problem, især i ældre både. Sørg for god udluftning og vask svampen bort med Rodalon eller Clorin.

Efterladt sejlbåd ud for Bønnerup Strand - kommune kan ikke fjerne vraget

Da skroget ligger i vandet, og ikke på stranden, kan Norddjurs Kommune ikke fjerne den forliste sejlbåd. Ved Helgenæs ligger der ligeledes en fiskerkutter, som er efterladt.

Efter flere års uvished dukker Amfitrite-vraget op til overfladen - nu på Sjælland

Katamaranen, der ikke vil dø. I en årrække har Minbaad.dk fulgt den sagnomspundne katamaran, der efter en tur på havnebunden i Ringkøbing var rygtet til Thailand. Nu er båden fundet på Sjælland, hvor den afhændes uden beregning.