Gå til hoved-indhold

Tysk sejler knækker mast i Limfjorden - Dansk Søredningsselskab slår til igen

En 20 meter lang mast knækkede på en tysk båd. Masten borede sig ned i bunden. Frivilligere reddere fra Løgstør Bredning sørgede for at komme til den uheldige sejler, der tilkaldte et marinefartøj i Thisted.

Halvdelen af de norske sejlere ønsker at droppe styr- og bagbord

Få har kendskab til bag- og styrbords-vigereglerne, hvilket har affødt flere ulykker i Norge. Det får nu en stor del af sejlerne til at foretrække højre og venstre fremfor de maritime begreber.

En fremmed flytter ind i båd og stikker af - menneskejagt i Skovshoved

30-årig mand havde torsdag søgt tilflugt i båden, hvor han lå og sov. Da han bliver opdaget, hopper han i anden båd og sidenhen i vandet, hvor han anholdes.

Redningspilot med opfordring til sejlerne: Hav udstyret i orden

Efter knap seks timer i vandet reddede Forsvarets helikopter mandag en kæntret, 20-årig tysk sejler i Ringkøbing Fjord. Jollesejlerens lysende mobiltelefon fik livsvigtig betydning for aktionen, forklarer fartøjschef og pilot i Forsvaret.

Hjælp forskerne med at finde marsvin omkring Fyn

Sejlerne spiller afgørende rolle for den nye forskning, der skal give SDU-forskere basisviden om marsvinens færden. Med app kan observationer let dokumenteres og videregives til forskningen.

"Der ligger sgu en i vandet der" - Forsvaret filmer redning af sejler i Ringkøbing Fjord

- Der ligger sgu en i vandet der, lyder det i video, efter at man i Forsvarets redningshelikopter i første omgang har fået øje på manden. Lidt senere lyder det: - Der er tegn på, han vinker, der er liv i ham, vi sender en redder ned, lyder det i Forsvarets video. Lys fra mobiltelefon redder...

DMI: Uge 30 bliver for alvor sejlerferie med sommerdøgn med 25 grader

Næste uge ser ud til at blive varm – rigtig varm. I stor kontrast til juli 2018 har juli 2019 endnu ikke haft et eneste sommerdøgn. Altså en dag, hvor temperaturen overstiger 25° C.

Erfaren Laser-sejler reddet af helikopter på Ringkøbing Fjord

To helikoptere og redningsfartøjer søgte i flere timer efter den 20-årige tyske sejler, der er på ferie i Danmark. En lykkelig far kunne sent mandag aften uddele kram til de deltagende redningsfolk.

34-årig britisk kvinde druknet efter hun blev fanget under katamaran - 242 sømil fra Sydafrika

Miljøforkæmper Sara King er tragisk druknet under katamaran, efter 48 fods båd, der sank i en storm. Hendes partner Jason Baker, 31 og hans ven James Elsworth, 33, overlevede. Det samme gjorde Saras hund, Dax.

Anerkendte kunstmaler Ken Zier: Havmaleri er spændende som aldrig før

Mit fokus er på det der sker i og omkring havet. Stranden, havet og himmel. De er de tre elementer, der optager mig. Jeg er fascineret af at det på en måde altid har set sådant ud, fortæller sejler og kunstmaler Ken Zier fra Djursland. Vi taler ham.