Gå til hoved-indhold

Er din båd forsikret i vandet?

Sejlerne tager deres både op nu. Flere gør det på grund af deres forsikring, skriver fyens.dk

Du kan nå det endnu

På søndag slutter hanseboot. 50.000 besøgende havde indtil onsdag aften besøgt bådmessen i Hamborg, det er 3.000 færre end sidste år. Efter tre intensive dage hernede kan vi slå fast, at både byen og hanseboot absolut er et besøg værd. Se også billeder.

Hvilken båd er det?

Hvor stammer denne kahyt fra. Båden er fra i år. Prøv at gæt før du klikker ind og får svaret.

Ny energi-sejlbåd på vej til Greenpeace

Greenpeace får det tyske værft Fassmer Shipyard til at bygge et nyt 57 meter flagskib til miljøorganisationen. Rainbow Warrior III bliver med avanceret grøn teknologi.

Kan bådbranchen snart ånde lettet op?

For nu er forbrugerne måske endelig på vej op af sygesengen, siger økonomer til Politiken. Salget af brugte både er gået op igen, fortæller forhandlere.

 

Nødraket fra en bil

Grove drengestreger i Grenaa afstedkom udrykning af patruljevogn, helikopter og flådefartøj, skriver jp.dk

 

Dehler 29 til 445.000 kr.

Den nye Dehler-importør, Morten Nielsen fra Dragør, fortæller om optimisme ved hanseboot i Hamborg, der kører frem til næste søndag.

Ny Farr 25 på vej - afløser af X-79?

Ny Farr 25er, bygget i Tyrkiet, er udtryk for ny generation af sportsbåde med bovspryd og kulfiber. Sportsbåde-sejler glæder sig.

35 medarbejdere fyret efter brand

Da en voldsom brand natten til tirsdag 24. marts i år raserede produktionshallerne ved Bachs Bådværft på havnen i Hvalpsund, var det et livsværk, der gik op i flammer. Et sted hvor Vivace 34 akkurat overlevede.

Laser-lys mod fotografer

Den russiske mangemilliardær Roman Abramovics nye superyacht Eclipse, der for nylig lagde til i Frederikshavn under en prøvesejlads, er angivelig beskyttet mod nysgerrige paparazzi fotografers linser, ved hjælp af et særligt laserlys der blænder kameraer.