Gå til hoved-indhold

35 medarbejdere fyret efter brand

Da en voldsom brand natten til tirsdag 24. marts i år raserede produktionshallerne ved Bachs Bådværft på havnen i Hvalpsund, var det et livsværk, der gik op i flammer. Et sted hvor Vivace 34 akkurat overlevede.

Laser-lys mod fotografer

Den russiske mangemilliardær Roman Abramovics nye superyacht Eclipse, der for nylig lagde til i Frederikshavn under en prøvesejlads, er angivelig beskyttet mod nysgerrige paparazzi fotografers linser, ved hjælp af et særligt laserlys der blænder kameraer.

 

Jefa Steering mistede 60 procent af omsætning

Efter finanskrisen sank interessen for nye lystbåde, og dét har Jefa Steering mærket. Virksomheden, som sælger styregrej til nye både, mistede på kort tid 60 procent af omsætningen og har næsten halveret sin bemanding til nu 12-15 ansatte, skriver ErhvervsBladet.

 

X-Yachts: Sejlere køber både nu

På fredag starter Nordeuropas største bådudstilling, hanseboot i Hamborg. Her mødte vi X-Yachts salgsdirektør Niels Thomsen.

Dehler-salg til Dragør

Scandinavian Yacht Center Dragør A/S er ny Dehler forhandler, fortæller importør Morten Nielsen. I forvejen forhandler firmaet Hanse Yachts. Dehler sælges også i Fredericia.

 

Direktør for Andersen Winches blev 72 år

Frode Andersen, der nu er død, var et på alle måder ordentligt menneske, som havde stor omsorg og rummelighed for sine medarbejdere, skriver Vejle Amts Folkeblad.

J/111 til weekenden

J/Boats i USA sender ny One Design-båd på markedet til tur og kapsejlads. Båden kræver færre gaster end normalt.

Luksus-Wally - web-tv

En anderles båd: Wally-Hermès Yacht.

Hvad syntes du?

Se også et specielt sejldesign, Flex Sail, på den amerikanske super yacht, tegnet af Adam Voorhees fra Californien.

Søfartsstyrelsen finder ikke dit duelighedsbevis

150.000 danske sejlere gør klogt i at tage en kopi af duelighedsbeviset, hvis de vil undgå at bruge tid og penge på en ny prøve, skriver Politiken.