Gå til hoved-indhold

BREAKING. boot-udstilling aflyst i 2022 efter nye corona-restriktioner fra den tyske NRW delstatsregeringen

På grund af spredningen af ​​Omikron-virusvarianten er der yderligere restriktioner i Tyskland fra i dag, herunder for arrangementer. Det gælder også for boot Düsseldorf, der ikke får lov til at finde sted i 2022 på grund af de tiltag, NRW delstatsregeringen har vedtaget, fortæller boot.

Tine og Christian fik assistance under motorstop i Limfjorden - nu vil de selv være frivillige reddere

Hjælpen stod klar, da ægteparret i sommer kom i problemer nær Aggersundbroen. Sejlerne er netop startet på kursus, så de fremover selv kan hjælpe nødstedte, når situationen spidser til på havet.

De udenlandske sejlere tør godt besøge Boot-udstillingen i Düsseldorf

Kritiske røster har ønsket verdens største bådudstilling aflyst, men arrangørerne nægter at kaste håndklædet i ringen. Det er en beslutning, som de besøgende fra udlandet tilsyneladende bakker op.

Rindoms sundhedsråd i Alt for Damerne: Livet er for kort til for mange regler for sig selv

Når OL-guldvinder Anne-Marie Rindom træner, behøver det ikke at være lig med ømme og trætte muskler. Selvfølgelig gør hun meget for at holde sig topklar til elitesejlads, men nogle dage kan en gåtur i skoven også være nok.

Fire maritime brætspil til de kolde juledage

Sejlerne samles indendøre, hvor juleanden steges, og hyggelige timer tilbringes med varm kakao og snak om sommerens sejlture - måske endda med et brætspil som udgangspunkt?

Klinkbyggede både fra Lillebælt-Værftet på Unescos liste over verdensarv

En over 1000 år gammel nordisk klinkbådstradition bliver optaget på Unescos liste for levende kulturarv. Siden 1855 er der blevet bygget joller og både på det lille værft i Middelfart.

OL-vinder Anne-Marie Rindom skal bygge LEGO på TV 2

Laser Radialen må blive på land, mens altid smilende Anne-Marie Rindom kaster sig over LEGO-byggeriet i TV 2-programmet LEGO Masters. Følg med den 26. december kl. 20.00.

Båd på land med mast på er smart og forhindrer skader, men slæk af på riggen

I udlandet har man i mange år ladet master blive på bådene, når de skal på land. Trenden er nu nået til Danmark - smart, mener forsikringsselskabet Pantaenius, der ser mange skader, når masterne skal af og på. Ikke mindst de store master kan være en mundfuld for bådejerne.

Båden kan sagtens være i vandet om vinteren, hvis du gør det rigtigt

Vi har været i Skive og mødt chefen for Pantaenius, Gert Toft, der her forklarer Minbaad.dk's læsere, hvad man særligt skal være opmærksom på, når båden er i vandet om vinteren. En varmeblæser er eksempelvis en brandfælde af de helt store.

Copenhagen Boat Show 2022 udvider med en dag

Fra torsdag den 25. til søndag den 28. august næste år kan man igen se både i Ishøj Havn. Torsdag bliver en slags VIP-dag.