Gå til hoved-indhold

Cille roser bogen “Og pludselig blev tid noget, vi havde nok af” - om eventyrsejlads i et år i X-402er

Boganmeldelse: Familien Kjær-Jepsen er fanget i hamsterhjulet og ser livet køre forbi dem. Men så tager de en beslutning om at tage tiden tilbage og sejler afsted i et år. Vi skal turde at kaste os ud i det uvisse, at følge drømmene, at omfavne det svære og turde snakke højt om det - sammen.

 

#VoresVest: Vi kan ikke passe på alle, men alle kan passe på nogen - 1,14 mio. danskere dyrker vandsport

Vandsport er det område, der vokser mest ifølge Idrættens Analyseinstitut. Og den nyeste undersøgelse fra VisitDenmark viser, at Danmark også placerer sig helt i top som den mest populære vandsportsdestination blandt turister i Nordeuropa, skriver Sejlsikkert i en kampagne.

RenBåd sikret to nye millioner til fortsat vækst fra bl.a. Hungry-stifter Morten Larsen, der bliver ny direktør

Hungry-stifter Morten Larsen investerede 1 million kroner for 10 procent af virksomheden, og nu plotter virksomheden kursen ind mod yderligere vækst. Derfor har Morten Larsen sammen nogle af de eksisterende investorer netop tilført RenBåd.dk yderligere to millioner kroner. RenBåd.dk vil være i alle…

Pluto TV viser ’Vind i Sejlene’ helt gratis - 10 nye episoder om at lære at sejle fra bunden

Nu er det sejlerprogram ’Vind i Sejlene’ med Felix Smith og Anders Mundelin tilbage på Pluto TV - med 10 nye episoder. Programmet, der fungerer som en inspirerende og lærerig sejltutorial, tager seerne med på en spændende rejse med de to venner Felix Smith og Anders Mundelin.

Tre grådlabile sejlere strandet ved Juelsminde efter tre døgn uden mad, vand eller strøm

I denne uge blev de frivillige fra Dansk Søredningsselskabs afdeling i Juelsminde kaldt ud på en dramatisk opgave efter grundstødning. De tre personer fortalte, at de var strandet med båden netop dér i hele tre døgn uden hverken mad, vand eller strøm. Ambulancer ventede i land.

Emil Erichsen og Havana-holdet står bag indsamling på 331.700 kr. til orkanramte i Caribien

331.700 kroner!!! Vi har ingen andre ord end TUSIND TAK, skriver Emil Erichsen fra St. Lucia i Caribien, før han sejlede sydpå til Grenadinerne, hvor de vil finde ud af hvordan pengene skal bruges til det orkanramte samfund.

Dansk Marine Center Aalborg Yacht Værft A/S styrker motorværksted med overtagelse af Jammerbugt Marine

Samtlige fem ansatte og hele værkstedet overgår til den faste stab, og lokation af ansatte ved Dansk Marine Center Aalborg Yacht Værft A/S med base i Aalborg.

Med seks uger til Copenhagen Boat Show 2024 i Ishøj er over 85 procent af standene udlejede

Alle bådentusiaster bør derfor sætte kryds i kalenderen for weekenden fra torsdag 22. til søndag 25. august, hvor Copenhagen Boat Show igen i år byder på et væld af nye og brugte både, samt nyeste grej, elektronik, motorer og sejlertøj til livet om bord. Der er Danmarkspremiere på en Sun Odyssey…

Dansk Marine Centers værft i Aalborg søger bådebyggere, bådmekanikere, kompositteknikkere og autolakere

- Vi har forrygende travlt på Dansk Marine Centers værft i Aalborg, og udvider derfor medarbejderstaben med 5 til 10 medarbejdere til tiltrædelse snarest, fortæller direktør for værftet, Jakob Mikkelsen. Se stillingsopslag.

Ror på polsk sejlbåd satte sig fast - måtte slæbes i land af Skagen Redningsstation

En 20 tons polsk sejlbåd mistede styringen ved Skagen, men den klarede redderne i Skagen.