Gå til hoved-indhold

Sejlbåd rev sig løs i Hirtshals Havn og var ved at synke i indsejlingen

Niels Skipper beretter til Nordsøposten.dk om hvordan Hirtshals Redningsstation fik bugseret en forvildet sejlbåd på plads. Se dramatiske fotos.

Ny bog "De små skibe - Store historier om modeller, søfart og saltvand" - modellerne er indgange til søfartshistoriens fortællinger

Ny bog fra Thorbjørn Thaarup er den første samlede kulturhistoriske fortælling på dansk om modelskibe – og den søfartshistorie og skibsudvikling. Forfatteren tager dig gennem verdenskrige, udvandringsbølger, velfærdssamfund og teknologiske revolutioner, hvor træ blev afløst af metal, sejl af damp og…

Fuld 'fuck off-sejler' får en måneds fængsel efter bådjagt med svensk politi i Hornbæk

Under en jagt råbte 39-årig dansk vandvidssejler til det svenske søpoliti: "Fuck off, I'm in Denmark now" for at overbevise dem om, at i den del af Øresund havde de ikke havde nogen rettigheder. Det hele startede i Helsingborg, hvor han glemte sin hund, fortæller Helsingør Dagblad.

Giganten Red Bull vil være en del af festen i Nørre Vorupør

Når Cold Hawaii Games vender tilbage til efteråret, bliver det med en ny, stor partner. Big Air-konkurrencen bliver en officiel del af den store, internationale konkurrence og omdømmes til Red Bull King of the Air Qualifier – Cold Hawaii.

Pan Pan-kald bliver forvandlet til et Mayday ved Drogden Fyr

En besætning på fire kommer i problemer nær den trafikerede sejlrende ved Drogden Fyr. Heldigvis er Marinehjemmeværnet i området.

Stort puslespil i Slagelse: Over 50 sejlere har både placeret hos konkursbo

Premium Både er erklæret konkurs. Tilbage står over 50 bådejere, der venter på at få deres fartøjer ud af konkursboet efter en vinter under virksomhedens tag.

Et særligt egetræ og kendetegn på Aarhus-sejlernes foretrukne ø, Tunø, er styrtet i havet

Det vækker ærgrelse og tristhed hos borgere på Tunø, at deres vartegn er styrtet ned ad skrænten ved Stenkalven, fortæller sommerhusejer på Tunø, Peter Vangsø Mathiasen, til TV2 Østjylland. Badebro er også ødelagt af stormen Ida.

 

Feriesjov: Her er tre hyggelige vinteraktiviteter til hele sejlerfamilien

Ferietid er for de fleste familier med sejlerblod i årerne bestemt for maritime udflugter - og vinterferien behøver ikke at være en undtagelse. Slip kreativiteten løs og få sejlerglæden til at blomstre hos store og små.

Jeanneau Sun Fast 30 One Design er første seriebyggede båd i genanvendelig termoplast, som en dag kan opløses

En af verdens største bådproducenter, Beneteau, der også ejer Jeanneau, vil lave genanvendelige både i termoplast. Jeanneau Sun Fast 30 One Design er den første serieproducerede sejlbåd bygget af et genanvendeligt kompositmateriale. Vulkaniske fibre bruges også til turkatamaran af en anden…

Voldsom brand i motorbåd på kajen i Helsingør spredte sig - politiet beder om hjælp til efterforskningen

Fredag aften opstod der kraftig brand i en motorbåd på Helsingør Nordhavn. Nordsjællands Politi beder nu om hjælp til at opklare, hvorvidt der var tale om en påsat brand. Se billeder. - Stadig uvist hvorfor branden opstod. Vi arbejder dog med en hypotese om at branden er påsat, skriver politiet.