Gå til hoved-indhold

Thomas Veber er bag en ny guidebogsserie til Europas floder og kanaler

Hvis du drømmer om at sejle på Europas kanaler og floder, vil du elske den personlige guidebog "Tyskland og Luxembourg" Bogen er skrevet af en erfaren sejler, der efter 31 dage i sin 17 fods motorbåd, tager dig med på en rejse gennem Tyskland og Luxembourg og viser dig de smukkeste steder langs…

Kommentar fra Jannick Siebert på vegne af Nord & Syd: Båden gennemgået af professionelle

Vi bringer her en kommentar fra Nord & Syd skrevet af Jannick Siebert. De har forholdt sig til kritikken fra tidligere gaster. - Vi har en intern adfærdspolitik, som skal sikre at både gaster og skippere trives ombord, da fællesskabet er det absolut vigtigste for os, lyder det bl.a. fra Jannick…

Sådan polerer du din glasfiberbåd om foråret - RenBåd.dk giver tricks, men der er få genveje

Pointen er nemlig at du skal bruge en poleringsmaskine, hvor du skal trykke igennem. - Køb ikke den billigste på markedet for ellers går den i stå, når du presser til, siger Tobias Soloy fra Renbåd.dk til minbaad.dk i et interview.

Elvstrøm Sails mangler folk til salgskontoret og produktionen

Elvstrøm Sails har god fart på salget, og der er rigtig travlt i hovedkvarteret i Aabenraa. Elvstrøm Sails mangler derfor forstærkninger og er i øjeblikket på jagt efter en ny Key Account Manager til salgskontoret. Der mangler også en mand/kvinde i produktionen.

Delfinen Delle er måske rykket fra Svendborg til Nyborg efter tre års ophold ved Sydfyn

Er Svendborgs nyeste vartegn og svømmende kulturambassadør delfinen Delle forsvundet, eller har han blot udvidet sit revir? De seneste dage har der været endog meget langt mellem Delle-observationerne, og det kunne tyde på, at Delle er svømmet fra reden, skriver Fyns Amts Avis.

Malene og Lasse bor ombord på deres cementbåd - men sejler for lidt

- Får I sejlet en masse, nu hvor I er flyttet ombord på båden? Spørgsmålet bliver stillet med en positiv forventning, men svaret er desværre nedslående, og langt fra hvad vi havde forestillet os. Malene og Lasse bor på deres 16 meter lange ferrocementbåd i Holbæk.

Paddleboards, kitesurfing og vandski skaber problemer for sæler, marsvin og ynglefugle

Det gælder eksempelvis områder på Fanø og Rømø i Vadehavet, der er et af landets vigtigste fugleområder, hvor der er så mange aktiviteter, at der er områder, hvor der ikke er ynglefugle tilbage, skriver dr.dk, der har talt med et hold forskere fra Aarhus.

Bandholm 24-brand: Ejeren måtte stå i vandet på badestigen for at holde strålevarmen ud

Maher Hosin havde lige købt sin Bandholm 24 og var på vej fra Rungsted mod Dragør med den erfarne sejler Glenn Oxfeldt. Men udfor Kastrup Lufthavn brød dieselmotoren i brand, da den kæmpede i modstrømmen. - På to minutter brændte det hele, siger Oxfeldt til minbaad.dk.

 

Ombord - ny TV2 Echo serie om unge på en sejlbåd i Filippinerne - om samarbejde og konflikter i 30 dage

Alle skal stå ved roret, navigere båden gennem bølgerne dag og nat og holde humøret oppe, når søsygen lammer besætningen. De har hvert et hemmeligt spørgsmål, der kaster en skygge over deres hverdag derhjemme. I 30 dage sejler de ud i det ukendte. 10 afsnit sendes.

 

Sko af genbrugte sejl og redningsveste - ny kollektion fra det tyske skomærke 8beaufort 

8beaufort har siden 2018 fremstillet bæredygtige sko og nu kommer deres bedst solgte sko også som en sneaker i deres nye style ved navn OAK.