Gå til hoved-indhold

Sidse bor i båden i snevejr men holder varmen fint med skumpap på dørken og varmetæpper

Gymnasielæreren Sidse Birk Johansen blogger her om de forbedringer hendes B31 "Anori" har været igennem til den kolde vinter i Holbæk Marina. Skumplader på dørken, elektrisk varmetæppe i køjen og affugtere, gør livet mere behageligt ombord.

ZHIK genopfinder den vandtætte støvle - Seaboot 700 og vinder prestigefuld DAME Award

Zhik-støvlen er ekstremt let og med et fleksibelt design. Dette giver støvlen en smidighed som et par sneakers. I samarbejde med Soles by Michelin og eVent® Fabrics har støvlen fået en speciel gummisål, der sikrer et fast greb. I Amsterdam i november fik støvlen en fornem pris.

Scan-kap 99-sejler H.C. Erbs skal sælge OneSails i Vejle

Tidligere dansk mester i Albin Express og trompetist, Hans Christian Heide Erbs, har allieret sig med OneSails, der udvider med afdeling i Vejle. Målet er at sælge sejl til erfarne såvel som nye sejlere.

ILCA Denmark og Europeclass Denmark arbejder for det samme mål

Til dette års Dansk Sejlunions klubkonference, var et af årets temaer var ungdomsarbejdet. De sociale arrangementer fastholder de unge i sejlsporten og derfor arbejde de to klasse organisationer hurtigt. En fælles sejler-camp for de unge blev afviklet 2 uger efter.

 

Watergames lancerer nu E-learning – en genvej til færdigheder for sejlere via selvstudie

Sejlerskolen Watergames kommer nu med omfattende program af e-learning, hvor sejlere kan få ny viden og nye færdigheder til bl.a. selvstudie online til duelighedsbevis, Yachtskipper 3 eller VHF-certifikat. Selve eksamenen er også online. Se eksempel på E-learning video.

Med VM-bronzen i hånden nomineres Anne-Marie Rindom til titlen som Årets Sportsnavn 2023

Med nomineringen træder ILCA-sejleren ind i det fornemme selskab, der blandt andet tæller Tour de France-vinder Jonas Vingegaard og badmintonspiller Viktor Axelsen. Kun én kan modtage prisen ved det store Sport 2023-show den 6. januar.

Generationsskifte i True Boat Builders ApS - Nordships grundlægger Lars Buchwald sælger til Thomas Dan Hougaard

Der er nu generationsskifte i True Boat Builders ApS, der producerer kvalitetslystbåde under mærkerne Faurby, Nordship og Nordic Cruiser. Generationsskiftet omfatter også Nordship & Faurby Brokers ApS, der handler med brugte både. 70-årige Lars Buchwald vil nu sejle i sin Nordship med hustruen.

Katamaran fra USA fundet på Spaniens kyst - fandt skipper død ombord ved Azorerne

En Lagoon 400 katamaran er dukket op flere måneder efter afgang fra USA. Torsdag den 9. november skyllede den op, uden skipper og med en besked spraymalet på siden. Hør om de forskellige historier i videoen her.

Gamle elever fra Georg Stage med borgerforslag - to årlige togter er nødvendige ellers svigtes 63 elever

I det nyeste udspil fra regeringen er bevillingen til at give Georg Stage to togter om året ikke længere med. Dette har sat gang i bekymringerne fra gamle elever, der nu har oprettet et borgerforslag.

Watergames bogen Duelighedsbevis har al pensum

Måske et julegaveønske. Pensum i denne bog er skrevet med fokus på at gøre indholdet let at forstå med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler kan virke uoverskuelige.