Gå til hoved-indhold

Linjett fylder 50 år og inviterer til jubilæumsfest - oplev den prisvindende Linjett 39

I 1973 blev den første Linjet lanceret. Derfor inviterer Linjett til åben værft og jubilæumsfest 11. august 2023 på Linjett værftet i Rosättra, nord for Stockholm. European Yacht of the Year 2023-vinderen Linjett 39 kan også ses og både kan testes.

Dansk SailGP-hold og Kongelig Dansk Yachtklub vil udvikle fremtidens foilende stjerner

Samarbejdet, der netop er begyndt denne sommer, vil omfatte lanceringen af et dansk ungdomsfoilinghold, der skal konkurrere mod nogle af de bedste unge talenter i Europa på et af sejlsportens mest ikoniske steder.

De går blandt de gråhårede - hvordan kan man lokke nye sejlere fra dette århundrede til?

KOMMENTAR. En gåtur igennem havnen afslører tendensen, som vi ser rundt i landets sejlklubber. Der mangler unge medlemmer og aldersgennemsnittet ligger i den høje ende. Det er ikke for at fornærme de gråhårede og erfarne sejlere, men hvor bliver de unge af?

Skolesejlads i Ligabåde under Sjælland Rundt Sailing Week - vil have flere unge i sejlsporten

6A fra Mørdrup skole i Espergærde, i alt 21 elever og to lærere, fandt mandag vej til Helsingør Sejlklub. Her skulle klassen prøve kræfter med Sejlsportligaens både. Alene det med at gå om bord var en udfordring. Nordea støttede projektet med 30.000 kr., og Helsingør Kommune støtter også.

 

Heidi Manøe brød ud af hverdagen og sejlede den halve jord rundt i et rejsende bofællesskab

- Drømmer du om eventyr på verdenshavene, så er dette bogen til at blive inspireret til at tage aktion. Hvis du vil det nok, så er der en vej derhen, fortæller langturssejler Hannelore Dörners i forord til bogen "Kaptajn". Cille Rosentoft bringer snart en anmeldelse.

Danske Tursejlere vil inspirere til de Blå Oplevelser med ny flot hjemmeside

- I tekst, video og fotos får du en guide til 40 geografiske områders oplevelser, aktiviteter og dyreliv i Danmarks kystnatur, siger Sune Abelgren Olsen fra tursejler-organisationen

Fem kvinder i Egå giver inspiration til, hvordan du starter dit eget bådfællesskab

Bådfællesskabet Søs består af fem kvinder mellem 24-31 år. De kendte ikke hinanden før, men nu er de fælles om en Maxi 95 med havneplads i Egå. Hver har skudt 35.000 kroner i projektet med en Maxi 95.

20-årige Anna Brinch fra Vordingborg har sejlet meget lidt - købte en LM 22 til 27.000 kr.

- Jeg har ikke sejlet super meget, men jeg er ved at lære det, ikke, siger Anna Brinch med et smil på læben. Anna Brinch arbejder også for minbaad.dk, som skribent. TV 2 Øst har besøgt hende på båden i Vordingborg.

60-årig mand erklæret død, efter at han blev fundet livløs på en cirklende båd i Lillebælt

Redningsaktionen startede, da den øjensynligt ubemandet båd blev set sejlende rundt i cirkler, uddyber vagthavende ved Forsvarets Operationscenter.

Sjælland Rundt Sailing Week - Helsingør Sejlklub inviterer til sejlerfest med 1200 sejlere

Nu er det endelige program på plads til Sjælland Rundt Sailing Week i Helsingør. Med masser af sejlads og et brag af en koncert. Det hele starter 10. juni.