Gå til hoved-indhold

Sponsorindhold: Oplev Amsterdam via dens smukke kanaler

En af de mest berømte seværdigheder i Amsterdam er nok kanalerne. De fleste har hørt om dem og set billeder af Amsterdams mange kanaler, der giver byen et helt særligt udtryk.

Nyt håb for Skoleskibet Danmark: Minister fremtryller 10 millioner - afgørelsen falder torsdag

Det stolte skoleskib kan sætte kurs mod hele to togter i 2024, hvis Folketinget godkender uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds forslag. Pengene er fundet i en pulje med hidtil ubrugte midler.

Er det stadig drømmen at bo på en Bavaria 50 i Marselisborg Havn, når termometeret viser minusgrader?

Sidste vi tjekkede ind hos Trine og Christian Ginnerup var i august. Der var Danmark ramt af varme, og alt ombord var nemmere. Hvordan er det så at bo på en båd om vinteren og hvad koster det i diesel til oliefyret om måneden lige nu, et tal, der nok vil overraske mange?

Hallberg-Rassy 40C vinder Boat of the Year Award 2024

Modellen er netop blevet anerkendt som den bedste mellemstore oceankrydser i magasinet Cruising World fra USA. I Danmark sælges luksus turbåden af Dansk Marine Center i Risskov, nord for Aarhus.

 

Kanonjollen fra Korsør er gået elektrisk - båden bygget af tegninger fra 1800-tallet

I Korsør sejler en båd, som er en tro kopi af de kanonjoller, der blev bygget, efter at englænderne tog hele den danske flåde i 1807. Nu har den fået elektrisk fremdrift.

America's Cup – en stor sejlerbegivenhed i 2024 i Barcelona

Man skal holde øje med de enestående sejladser i Americas Cup til august. I 1851 deltog en nybygget amerikansk skonnert, af særlig konstruktion, diskuteret blandt naval arkitekts og sejlere i New York Yacht Club (NYYC), om designet og de nye skonnerter var hurtig nok. I dag foiles der. i AC75er.

 

Georg Stages elever reddet på målstregen - regering sætter penge af til dobbelt togter i 2024

Skoleskibet Georg Stage bliver reddet i sidste øjeblik, skriver TV2 Kosmopol. Direktør Asser Amdisen takker for pengene, men han undrer sig over processen. Skoleskibet har kun fået penge til et år, så alt er usikkert endnu.

 

Sidse bor i båden i snevejr men holder varmen fint med skumpap på dørken og varmetæpper

Gymnasielæreren Sidse Birk Johansen blogger her om de forbedringer hendes B31 "Anori" har været igennem til den kolde vinter i Holbæk Marina. Skumplader på dørken, elektrisk varmetæppe i køjen og affugtere, gør livet mere behageligt ombord.

ZHIK genopfinder den vandtætte støvle - Seaboot 700 og vinder prestigefuld DAME Award

Zhik-støvlen er ekstremt let og med et fleksibelt design. Dette giver støvlen en smidighed som et par sneakers. I samarbejde med Soles by Michelin og eVent® Fabrics har støvlen fået en speciel gummisål, der sikrer et fast greb. I Amsterdam i november fik støvlen en fornem pris.

Scan-kap 99-sejler H.C. Erbs skal sælge OneSails i Vejle

Tidligere dansk mester i Albin Express og trompetist, Hans Christian Heide Erbs, har allieret sig med OneSails, der udvider med afdeling i Vejle. Målet er at sælge sejl til erfarne såvel som nye sejlere.