Gå til hoved-indhold

Sejlerglade Kong Frederik er ny protektor for Danmarks Idrætsforbund

Hans Majestæt Kongen, der med glæde følger de danske sejlere, overtager titlen fra sin mor, som abdicerede den 14. januar i år.

Bølgerne går højt i Skagen: Nu har halvdelen af redderne sagt op - to fastansatte bådførere søges inden sæsonen

Den ottende mand i rækken har netop indleveret sin opsigelse på redningsstationen i Skagen. Dermed er stationen yderst presset inden højsæsonen.

Jakob og vennerne vinker farvel til Maxi’en – køber i stedet en Storfridra 25 til 20 kroner

Utallige timer har vennerne i København brugt med værktøj i hånden i forsøget på at klargøre deres nyindkøbet Maxi 77 til sæsonen. Alligevel tager de nu afsked med båden. En norskbygget Storfridra 25 lokker.

Da Steen Arboe ville lave kaffe på spritkoger, brændte båden ned - nu kommer 67-årig sejler måske ikke jorden rundt

Steen Arboe mistede alt, hvad han ejede og sin store drøm, da hans båd, en Granada 27, gik op i flammer på land i Assens. Han boede i båden, og han forsøger nu at forstå, at alt, hvad han havde, er brændt. En indsamling er nu i gang. Pt. er 20.000 kr. indsamlet. Støt sejleren via MobilePay.

Supero 800 kan afhentes gratis i Ebeltoft Skudehavn

Flere og flere både gives væk. Her er endnu en, fortæller ejer Michael Jensen, der ikke har tid til sin Supero 800.

Skib sejler bevidst på grund ved Nivå - var i fare for at synke

Uddyberfartøjet Lea Høj blev fredag tvunget til at sejle på grund, da værkstedet ombord pludselig fyldtes med vand. Marinehjemmeværnet, Søværnet og et søsterskib kom til undsætning.

Redaktør Troels Lykke fylder 60 år: - ”Han holder kun et par måneder…”, sagde flere, da jeg startede Minbaad.dk

Manden for bordenden fylder rundt. I den anledning deler Minbaad.dk et interview med redaktøren og sejleren, der for 16 år siden satte nyhedssitet i søen. Et site, der i 2008 blev mødt med mistro og skeptiske blikke, men i dag er landets mest læste bådhjemmeside.

Spækhuggere angriber igen sejlbåd i Gibraltarstrædet - to sejlere reddet

Et tankskib kom søndag to sejlere til undsætning, da et ukendt antal spækhuggere gik til angreb på deres sejlbåd. Båden er efterfølgende sunket.

Finalen i dansk e-sejlsports vinterserie afvikles blandt de hotteste maritime nyheder på Boat Show

De virtuelle sejlere kæmper live, når vinterfinalen løber af stablen på Danmarks største bådmesse i Fredericia i februar næste år. Under hele messen vil de besøgende få mulighed for at afprøve deres talenter på den virtuelle kapsejladsbane.

I 2023 rykkede Dansk Søredningsselskab ud 958 gange - 70 procent stod på grund eller havde motorproblemer

I 2023 rykkede organisationen ud i 958 aktioner, hvilket vil sige, at det har været et yderst travlt år for Dansk Søredningsselskabs 400 frivillige reddere. Faktisk har året været det travleste i de 20 år, organisationen har sat kurs imod sejlglade mennesker i nød.