Gå til hoved-indhold

Bente 28 ses på boot - en letdrevet prisbillig båd med ståhøjde i lys kahyt

Der er også både for almindelige lønmodtagere på boot i Düsseldorf, en udstilling, der slutter på søndag. Her er mange mennesker, også på en mandag. Vi var om bord på den tyske Bente 28, der var nomineret til European Boat of the Year 2023, den vandt dog ikke i sin kategori.

47-årige mand overlevede 24 dage på havet levede af ketchup, hvidløgspulver og bouillonterninger

Sejleren Elvis drev til havs, mens han var ved at reparere sin sejlbåd ud for den caribiske ø St. Martin. For at blive set havde sejleren skrevet "Help" på dækket af sin båd, og da et fly fløj over ham, blinkede han med et spejl – og det blev hans redning. 

 

Leonora og Sissel skal skaffe 270.000 til skjulte skader i båden - byd på en Garmin-pakke til 64.000 kr.

KRISE. Leonora og Sissel købte deres Beneteau 50 i Italien i 2022 og sørgede for at få professionel bådkonsulent hjælp til gennemgang af båden inden køb. Men det var ikke nok, erfarer de to unge kvinder nu, hvor de skal skaffe 270.000 til en gammel skade, som de nu har opdaget på båden.

 

Verdens største indendørs bådudstilling for sejl- og motorbåde, boot, starter lørdag 21. januar 2023

I morgen slår verdens største bådmesse portene op til sine 16 haller, som er fyldt med alt fra luksusbåde til joller og meget til vandsport. boot-udstillingen springer man ikke over. Vi er også på bådmessen fra mandag til onsdag.

Lanternen ved Esbjerg Strand Lystbådehavn klar til indvielse - må bruges af gæstesejlere

Det nye imponerende maritime center Lanternen i Esbjerg, der har været undervejs i flere år, er nu klar til officiel indvielse 21. januar og bliver et nyt vartegn for Esbjerg kommune og det maritime liv.

Sejler død efter han hang i masten i mange timer på en Pogo 30, hvor han slog sig til blods

To personer var på en Pogo 30, hvor en sejler i lang tid hang med hovedet ned fra masten og døde tragisk tæt på Fuerteventuras nordvestlige kyst. Høje bølger gjorde at de spanske myndigheder ikke kunne komme om bord på båden så blev der sendt dykkere fra Civilgarden.

Slusehåndbogen i ny version: Tag genvejen til Middelhavet og undgå at komme ud i dårligt vejr

Slusehåndbogen har i ti år hjulpet over 5.000 danskere med at sejle på floder og kanaler. Nu kommer den populære bog i en revideret og udvidet 2023-udgave. - Det er virkelig en genvej til varmen, men også til store oplevelser. Det gøres på under en måned, siger forfatter Thomas Veber.

 

Nyt Maritimt Center, et ikonisk vartegn i Esbjerg på kunstig ø - kan tåle at blive oversvømmet

Maritimt Center er et markant byggeri, der nu præger Esbjerg Strand. Fremover vil flere af kommunens maritime sportsgrene som bl.a. Esbjerg Roklub, Esbjerg Søsport, Dykkerklubben Nemo, Multiatleterne og Havneskolen holde til, nord for Esbjerg.

80 både brændt i hal i Spanien

Marbellas politi og brandvæsen begyndte at modtage meddelelser onsdag klokken 19.30 på grund af en spektakulær brand, der brød ud i Marina Marbella-hal i havnen i La Bajadilla, hvor lystbåde og jetski er opbevaret. Se galleri.

Watergames kommer med nye praktiske kurser i langturssejlads på land og på Dufour 425

Watergames tilbyder nu et helt nyt uddannelsesforløb til kommende langturssejlere, gaster og alle andre interesserede. Kurserne holdes i Watergames' kursuslokaler i Brøndby Havn. - Rammen om kurserne er en Dufour 425 GL, vi går ind for praktisk mesterlærer, siger underviser Claus Hasle.