Gå til hoved-indhold

Brugte både: 6 sejlbåde til under 100.000 kr.

Brugt-markedet er spækket med gode tilbud. Ønsker du større båd, eller er du kommende bådejer, er oddsene for godt køb derfor høje. Vi har fundet seks sejlbåde.

Østeuropæer fanget med 14 påhængsmotorer

Tre af motorerne er tyverier fra Kerteminde fra 19. til 20. oktober. Motor fra Svendborg også iblandt. Politiet opfordrer især fynske ejere af påhængsmotorer om at tjekke deres både.

Solo-sejler og kat reddet i 7 meter bølger

Men Manu Wattecamps-Etienne mister 32 fods alubåd. Ung franskmand havde sejlet fra Dutch Harbour i Alaska 13. oktober. Se redningen.

Tysk surfer reddet ved Klitmøller

En surfer havde onsdag aften brug for hjælp i Vesterhavet ud for Klitmøller, og derfor sendte Midt- og Vestjyllands Politi en helikopter, redningsbåd og patrulje af sted.

Kom tæt på verdens største sejlbåd

Se White Perl på 140 meter, 468 fod, blive bugseret fra German Naval værft i Kiel. Sejlbåden koster 2,6 milliarder kroner og er købt af den 43-årige russer Andrey Melnichenko.

Sejlads uden stag

Omer Wing Sail er anderledes med kulfibermast uden forstag og vant. Yachting Monthly tester.

Danmarks Museum for Lystsejlads flytter til Svendborg

Flytning af Danmarks Museum for Lystsejlads fra Valdemars Slot til Frederiksøen er planlagt i 2016, hvor Svendborg Sunds Sejlklub - Danmarks ældste - og KDY, fylder 150 år.

Sara Sulkjær - nyt ansigt på minbaad.dk

Vestjyden, der sejler LM 27, var i praktik på BådNyt, i dag er hun journalist-elev på minbaad.dk, mens hun går i 1. g. Vi tegner et kort portræt.

Ken Zier udstiller 33 nye malerier fra Helgenæs

Malerierne udstilles nu på Mols frem til søndag under titlen ”Helt ude på Helgenæs”. Udstillingen er et besøg værd for enhver sejler. Vi mødte marine-maler og OK-sejler Ken Zier.

Ny hurtig svensk Arcona 465 i kulfiber

- I fire m/sek. er Arcona 465 målt til at sejle 7,4 knob, men den vejer også et ton mindre end den tidligere Arcona 46, siger importør Skovgaard-Mortensen.