Gå til hoved-indhold

Pi 14 væltede majestætisk under test på Øresund

I går under en testsejlads væltede den 45 fods store ny Pi 14 i et kraftigt vindpust. Alle mand om bord klarede det fint og båden var efter en lille times hårdt arbejde igen på ret køl.

Signe: Det ku gå galt - ingen kan sejle uden en rig

To gange i denne sæson er et undervant knækket. Første gang ved St. Barth. En formiddag lød der et bump på dækket, og det viste sig, at den rig fitting, som sad på wiren i masten, var knækket.

Forhandler Michael Floor: Det går igen stærkt med bådsalget

- Det har været fremme i visse bådmedier, at vi har krise og at bådpriserne falder. Men det passer ikke. Vi får nye kunder ind og nye både er snart udsolgt, siger Floor til minbaad.dk.

Balle-træning på baller - ny Svinetræningsvideo

Sejlere skal være i form. Jens Bojsen-Møller og kollega viser atter en øvelse fra bogen, Svinetræning. Se denne gang BALLEBOXJUMP.

Politiet leder efter gerningsteder til tyveri af bådmotorer

Syd- og Sønderjyllands Politi, UKA Efterforskningssektion i Padborg behandler i øjeblikket en række sager om tyverier af bådmotorer. Hvem ejer fx dette tæppe?

Minbaad.dk runder 40.000 unikke månedlige besøg

Den seneste måned har 40.257 besøgt minbaad.dk. Det er en fremgang på over 52 procent i forhold til samme periode i 2013. Morten Lorenzen kommenterer på tallene.

Signe venter på Bermuda - frygter Golfstrøm mod USA

For at komme til USA skal vi krydse den berygtede Golfstrøm. Sejlernes vejrguru Chris Parker har anbefalet os at blive på Bermuda, da besværlige nord- og nordøstlige vinde ligger over os.

Tyvebander går efter speedbåde - 12 stjålet i weekenden

Speedbåde og aftagelige bådmotorer til titusindvis af kroner forsvinder i stort tal fra danske havne og kyster, mindst 12 forsvandt i weekenden. Både ses drivende, da motoren er attraktiv.

Tuco lancerer lette arbejdsbåde

Tuco Marine Group har udviklet en helt ny serie af 16 både specielt designet til de mest kritiske og barske arbejdsforhold på havet, fortæller værftet i Faaborg.

Danmarks største bådudstilling forberedes i Fredericia

Forberedelserne er nu gået i gang til 2015-udgaven af Fredericia Boat Show, som traditionen tro afvikles den sidste weekend i februar og den første weekend i marts.