Gå til hoved-indhold

Galleri af 50 store skibe i Tall Ship Race

Søren Stidsholt Nielsen fra Fyns Amts Avis fulgte skibene i Esbjerg. Se galleri, blandt andet af Georg Stage, der sætter sejl.

Smartphone overlever seks uger på havbunden

Pludselig tabte Alexander sin dyre Sony Xperia Z2-smartphone ned i vandet, ned på 10 meters dybde. Plump! Men pludselig en dag bankede det på døren.

Få tilstandsrapport med i vinteropbevaring i Horsens

Horsens Yachtværft har snart i 10 år tilbudt vinteropbevaring af både op til 25 tons. Nu tilbyder værftet, at bådene automatisk får en gennemgang og tilstandsrapport af båden.

Signe fortæller om at være langturssejler i New York

Nu nyder jeg, at vi ikke skal flytte os, og at vi kan slå os lidt ned for et par måneder. Vi har bl.a. meldt os ind i det lokale træningscenter, og jeg prøver at lære at danse step!

Dansk familie filmer pukkelhval i Middelfart

30 tons Pukkelhval, som i længere tid har huseret i de danske farvande, var så nysgerrig, at den kom helt tæt på familie, som sejlede i Lillebælt.

 

Elektriske bådmotorer fra Lynch distribueres nu i Danmark

Elektrisk bådmotorer giver bæredygtig sejlads uden røg og støj. Solbaaden.dk i Aarhus er ny importør af Lynch, der har patenteret el-motorer.

 

Rammer stenmole i mørke i Køge - måske med 20 knob

43-årig mand havde ikke styr på sin 22 fods speedbåd, der ramte mole, så han røg på sygehus. Han sigtes for spiritussejlads, skriver sn.dk

20 sejlere knaldet ved Langelandsfestival

Bådrazzia. I forbindelse med Langelandsfestivalen besluttede politiet at kigge lidt nærmere på bådfolket i området, skriver fyens.dk

Signe ligger for anker: Alt flyder forbi i Hudson River

Fredag blev der fundet et lig længere oppe ad Hudson ved begyndelsen til Harlem, som blev bragt til marinaen på 79th Street på Manhatten.

Sejl ikke gennem Bøgestrømmen - dybde på kort passer ikke

- Jeg vil ikke anbefale både med over 1,8 m dybgang, at gå gennem Bøgestrømmen, forklarer Horsens-sejler Christian Blæsbjerg efter han gik på grund med sin First 36.7.