Gå til hoved-indhold

Nordship 440 Dæk Salon bygges på 6 til 8 måneder - få rundvisning og se flot aptering i Khaya Mahogni

Nordship 420 DS, tegnet af Lars Buchwald og Arne Borghein, blev der solgt en måske to af på boot forleden. Båden med ny køl med vægten dybere placeret, højere mast og mere sejlareal og vantene er placeret helt ude i borde. Vi var om bord på båden, der er smuk, men ikke helt billig.

Bavaria-lørdag hos Dansk Marine Center med flere nye både

Flere danske sejlere var i Düsseldorf til boot 2024 for at se på både og udstyr. Men for de, der ikke oplevede messen, laver Dansk Marine Center i Risskov en udstilling med en del Bavaria sejl- og motorbåde, flere er helt nye. Se også vores video med ny prisbelønnet Bavaria C46

Ny fotoudstilling "PRISTINE SEAS" på M/S Museet for Søfart: Døde koralrev bliver levende, og fisk vender tilbage

"PRISTINE SEAS - bringer havet tilbage". På M/S Museet for Søfart i Helsingør fortælles om et ekspeditionsprojekt, der har sat havbeskyttelse på dagsordenen. "Pristine Seas" har gennem 10 år udforsket de sidste vilde områder i verdenshavene, og med fotos, forskning og film.

165 meter lang og 23 meter bred luksus ubåd Migaloo M5 til to mia. dollars kan dykke fire uger i træk

Migaloo M5 har tiltrukket sig stor opmærksomhed i branchen. Ubåden er designet af østrigske Migaloo Private Submersible Yachts og hvis den bliver bygget vil den unægtelig være en unik superyacht. En af hendes vigtigste egenskaber er evnen til at forblive under vandet i op til fire uger.

Nyt forskningsprojekt om Danmarks eneste bådfund fra bronzealderen

Med støtte fra Kulturministeriets Forskningsmidler og KrogagerFonden begynder i denne uge et nyt samarbejde mellem Vikingeskibsmuseet i Roskilde og Roskilde Museum ROMU om at udforske bronzealderens maritime kulturarv.

7,5 cm lang rur fundet på vestkysten - fem gange større end normalt

Marinebiologerne jubler, mens sejlerne skeptiske ser til. En rekordstor rur har i weekeden for første gang fundet vej til de danske farvande. TV MidtVest rapporterer.

Vinterferie for familien på Museet for Søfart: Lær at bande som en sømand og se modelskibe

Alle slatne sandorme og sølle landkrabber! Tag hele familien med til vinterferie på M/S Museet for Søfart i Helsingør, hvor besætningen byder på søens bedste bandeordskursus, seje sømandstusser, modelskibe og maritime oplevelser for alle aldre.

Løsn fortøjningerne - vandet stiger med op til 2,7 meter natten til torsdag

Kraftige vandstigninger forventes at ramme store dele af landet i løbet af det næste halve døgn. Sejlerne opfordres til at sikre deres både med fortøjninger og affjedring.

Arcona 50 med Niels Jeppesen design vinder European Yacht of the Year 2024

Den svenskbyggede Arcona 50 blev årets luksusyacht i den prestigefyldte European Yacht of the Year-konkurrence. Se kort, svensk video fra testen i Barcelona. Importør Skovgaard-Mortensen. - Båden sejlede stærkest og den er mest stabil i hård luft. Apteringen er let og vægt er i kølen, siger han.

Tempo Bådsalg i Ishøj fylder 35 år og leverer båd nr. 7.000 - kæmper for bådregister til danske bådejere

- I det nye år fylder vi 35 år, og hver dag, når vi går på arbejde hos Tempo Bådsalg, gør vi os umage for, at vores kunder kommer sikkert til søs i egen båd, siger Ishøj-firmaet, der sælger nye og brugte både. Tempo Bådsalg ser også frem til igen at holde Copenhagen Boat Show den 22. august.