Gå til hoved-indhold

Et hav, tre kvinder, 5000 km: Dansk kvindebåd i mål på Antigua efter 52 dage og 23 timer på Atlanterhavet

De tre Københavner-kvinder Camilla Tvernø, Marie Adserballe og Anne-Marie Feilberg roede fra La Gomera den 12. december og i dag er de nået i mål på Antigua i Caribien efter næsten to måneders sejlads på Atlanterhavet.

SKAT har talt: Fuld skattepligt i Danmark ved jordomrejse med sejlbåd

Når båden sejles under dansk flag er man fuld skattepligtig i Danmark, selvom man sejler ud i verden, fortæller SKAT i et bindende svar. Det kan betyde en del økonomisk for dem, der har regnet med ikke at skulle betale skat hjemme mens de sejler ud i verden.

Svendborgsund Marine Service Aps har købt Svendborg Yacht Værft

Værftet har blandt andet leveret aluminiumsbåde til politiet i København og på Grønland blev. Firmaet blev stiftet i 1993, fortæller Fyns Amts Avis.

Pogo 36 får elektrisk motor fra finske Oceanvolt

Den franske sejlmaskine med svingkøl er endnu en i rækken af sejlbåde, der får en elektrisk motor. Vi så den spændende båd på boot i Düsseldorf.

Svenske Linjett 39 vinder European Yacht of the Year - bedste båd du aldrig har hørt om

- Muligvis den bedste båd, du aldrig har hørt om... og en, der beviser, at klassisk design er tidløst og ikke behøver at være gammeldags. 39 tilbyder hurtig, nem cruising og lejlighedsvis kapsejlads i luksuriøs komfort, siger Yachting World. Linjett 39 vandt i Familie Cruiser-kategori.

Dansk Søredningsselskab sørger for at speedbåd ikke synker i Kerteminde

Havnemester i Kerteminde Kommune, Søren Therkelsen, er kun fuld af roser til Dansk Søredningsselskab i Bregnør og Kerteminde. Søndag morgen klokken 9 var han nødt til at give de lokale redningsmænd et kald, da en speedbåd i havnen i Kerteminde var ved at synke.

Sejlerdating.dk håber på endnu mere vind i sejlene under Boat Show i Fredericia

Sejlerdating.dk er godt i gang. - Vi er oppe på 1400 brugere, men vi vil naturligvis gerne have endnu flere af de anslået 20.000 sejlersingler herhjemme i tale, og der er Boat Show et helt oplagt forum, konstaterer indehaver og stifter Lisbeth Rejsenhus fra Viborg.

Mød Leonora og Sissel på Jakob Jensens Bådeværft - kvinderne kæmper med båden og pengene

Leonora og Sissel fortæller om vejen til jordomsejlingen, som har budt på op- og nedture, men som har været lærerig. Det sker lørdag den 4. februar hvor Jakob Jensens Bådeværft + Sails Support holder åbent hus, hvor også Emil Midé Erichsen fortælle om sit sejlereventyr.

 

Vild populær Bavaria C38 ser godt ud og stadig med stor volumen

Plads har aldrig gjort skade på en båd. Og netop det er højt prioriteret på Bavaria C38, hvor der var kæmpe kø for at se tyskeren under boot-udstillingen i Düsseldorf. Både for og agter er båden bred.

Ukrainsk Optimist-træner Pavlo Dontsov modtog Seamaster Award under Boot i Dusseldorf

Den 29-årige Pavlo Dontsov var i Valencia for at træne ukrainske optimistsejlere, da Rusland angreb Ukraine 24. februar 2022. Børnenes forældre ønskede ikke, at jollesejlerne skulle vende tilbage til deres hjemland, så træneren holdt børnene væk fra lidelserne i Ukraine.